USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В Італії через вибух на гідроелектростанції загинули четверо людей

10 Квітня 2024 13:03
На півночі Італії стався вибух на гідроелектростанції – під водою на заводі на озері Сувіана. Загинули чотири людини, ще кількох вважають зниклими безвісти.

Про це пише Бабель з посиланням на BBC.

На восьмому поверсі заводу (30 метрів під водою) вибухнула турбіна, спричинивши пожежу і затоплення поверху нижче.

Мер сусіднього міста Камуньяно повідомив італійському агентству Ansa, що, ймовірно, пожежа спалахнула під час ремонтних робіт. Кілька людей отримали серйозні опіки після вибуху, їх госпіталізували до найближчих лікарень гелікоптером. Двох чоловіків доставили до відділення інтенсивної терапії.

Дайвер, який брав участь у пошуково-рятувальній операції, розказав італійській газеті La Repubblica, що він занурився до сьомого поверху під водою, але не зміг дістатися до трьох людей, які опинилися нижче.

Читати ще: Унаслідок аварії порома біля Мозамбіку загинули понад 90 людей

Мер Болоньї Маттео Лепоре побував на місці події і сказав, що умови для рятувальників на десятках метрів під водою були «справді складними». Він зазначив, що це одна з найгірших трагедій на виробництві в новітній історії Італії.

У прокуратурі Болоньї заявили, що розпочнуть розслідування інциденту, коли завод буде безпечним, а зниклих безвісти знайдуть.

Премʼєрміністр Італії Джорджа Мелоні висловила підтримку і співчуття сімʼям загиблих та постраждалих, а також подякувала пожежникам і рятувальникам, які працюють на місці подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus