USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Італії нові обмеження: ресторани і бари закриватимуть о 18:00

25 Жовтня 2020 22:16
Уряд Італії запровадили подальші обмеження, щоб стримати другу хвилю пандемії коронавірусу, незважаючи на вуличні протести проти введення комендантської години.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Ansa.

Прем’єр-міністр Джузеппе Конте в суботу ввечері проводив зустріч з главами регіонів для узгодження нових заходів, які набудуть чинності 26 жовтня і будуть діяти до 24 листопада.

Згідно з рішенням, ресторани, бари, кафе-морозиво та кондитерські повинні будуть закриватися 18:00 у будні дні. По неділях і в святкові дні вони будуть закриті повністю.

Харчування на винос дозволено до 24:00, з забороною вживання на місці або поблизу.

Також зупиняється робота кінотеатрів, театрів, казино, спортзалів, басейнів, спа-салонів.

Читати ще: Польща вводить жорсткі обмеження через спалах COVID-19

Крім того, видана рекомендація не їздити в сусідні муніципалітети на громадському або приватному транспорті, за винятком підтвердженої необхідності потреби в роботі, навчанні, за станом здоров’я.

Раніше на цьому тижні регіони Кампанія, Лаціо і Ломбардія оголосили про введення нічного комендантської години. Наступного тижня такі ж обмеження планують ввести П’ємонт і Сицилія.

Як повідомлялося, у центрі Рима під час протестів проти посилення урядом карантину через COVID-19 близько двохсот членів неофашистського угруповування Forza Nuova 24 жовтня обстріляли петардами поліцейських і підпалили кілька сміттєвих контейнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ні так ні Показати IP 25 Жовтня 2020 22:39
На сьогоняшній день для українців дуже актуальні рекомендації Лесі Українки, яка передбачала короновірус і поведінку при ньому, "Журба" читай Короновірус чи Ковід-19, «Якщо прийде журба…» Леся Українка Якщо прийде журба, то не думай її Рознести у веселощах бучних За столом, де веселії друзі твої П’ють-гуляють при покликах гучних. Ти не йди в пишний дім, де музика бринить, Де танцюють веселії пари, – Там ще гірше серденько тобі заболить, Чоло вкриють ще тяжчії хмари. І в людську течію ти не важся іти, Де юрба стоголова, як море, Йде, хвилює, шумить, – в ній поринеш і ти, Не розійдеться ж там твоє горе. Краще йди в темний гай, у зелений розмай Або в поле, де вітер гуляє, На дозвіллі із лихом собі розмовляй, Може, там його вітром розмає. Або пісню утни голосну, не смутну, Щоб, мовляв, засміялося лихо, Проженеш тоді, певне, потвору страшну, І на серденьку знов стане тихо…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus