USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Італії підтвердили 16 випадків зараження коронавірусом, 10 населених пунктів ізольовані

21 Лютого 2020 22:03
Аналізи у щонайменше 16 людей дали в п’ятницю позитивні результати на наявність гостроінфекційного коронавірусу вірусу Covid-19 в Італії.

Про це повідомляє Interfax-Україна з посиланням на інтернет-портал іспанської газети «Паїс».

Видання зазначає, що зараження 14 людей підтверджено в населеному пункті Кодоньо в провінції Ломбардія на півночі країні, ще два випадки зараження зафіксовані в місті Падуя в регіоні Венето.

У зв’язку з виявленням випадків зараження режим обов’язкового карантину введений для 250 осіб, які контактували з хворими.

Окрім того, ізольовані десять суміжних населених пунктів, загальна кількість жителів яких – приблизно 40 тис. людей.

За розпорядженням місцевої влади закриті всі суспільні установи.

Перший випадок зараження в Італії зафіксований в Італії у 38-річного жителя Кастільоне д’Адда. Пацієнта госпіталізували в середу, але спочатку медики не пов’язували симптоми його хвороби з уханьським вірусом. Після погіршення його самопочуття, його дружина розповіла, що недавно хворий спілкувався з людиною, що не так давно повернулася з Китаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Панас Показати IP 22 Лютого 2020 00:51
Заробітчани, ми чекаємо на вас вдома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus