USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Італії школярка померла через челендж із TikTok

23 Січня 2021 16:28
Відомство із захисту персональних даних Італії прийняло рішення заблокувати всі акаунти соціальної мережі TikTok, вік власників яких неможливо точно визначити.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на La Repubblica.

Причиною заборони, яка триватиме до 15 лютого, стала загибель 10-річної дівчинки з Палермо.

Як зазначається, неповнолітню користувачку соцмережі з Палермо без свідомості знайшли родичі загиблої. Дівчина лежала у ванній кімнаті перед дзеркалом разом зі смартфоном. За попередньою інформацією, вона брала участь у «Black Out Challenge», який передбачає затягування ременю на шиї.

«Вона затягла пояс навколо свого горла, щоб взяти участь у випробуванні на задуху. Стільниковий телефон, на якому ви можете побачити останні фотографії, конфіскований поліцією», – зазначили у виданні.

У зв’язку з цим прокуратура порушила справу за фактом «доведення до самогубства» щодо невстановлених поки осіб з метою продовження розслідування.

«Управління заборонило TikTok подальшу обробку призначених для користувача даних, для яких немає абсолютної впевненості у віці й, отже, в дотриманні положень, пов’язаних із вимогами до персональних даних», – повідомили у відомстві.

TikTok – популярна соціальна мережа, в якій користувачі діляться короткими відео. Левову частку аудиторії становлять підлітки та діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus