USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

В Ізраїлі фіксують випадки міокардиту серед чоловіків після другої дози вакцини Pfizer

2 Червня 2021 14:49
Експерти Міністерства охорони здоровʼя Ізраїлю виявили випадки міокардиту серед вакцинованих від коронавірусу препаратом Pfizer.

Про це повідомляє Reuters, пише Бабель.

«Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю заявило у вівторок, що виявило невелику кількість випадків серцевого запалення, що спостерігається в основному у молодих чоловіків, які отримали вакцину COVID-19 Pfizer в Ізраїлі», – йдеться в повідомленні.

Так, в Ізраїлі з грудня 2020 року по травень 2021 року зареєстрували 275 випадків міокардиту серед більш ніж 5 мільйонів вакцинованих. Більшість пацієнтів, у яких виникло серцеве запалення, провели в лікарні не більше 4 днів, і 95% випадків були класифіковані як легкі. Дослідження показало, що «існує ймовірний зв’язок між отриманням другої дози (Pfizer) вакцини і появою міокардиту у чоловіків у віці від 16 до 30 років».

При цьому, такий зв’язок частіше спостерігався серед чоловіків у віці від 16 до 19 років, ніж в інших вікових групах. У заяві Pfizer сказано, що їй відомо про випадки міокардиту, при цьому зазначається, що зв’язок між ними і вакциною поки не встановлений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Червня 2021 19:57
у нас в Україні серйозних побочок від вакцин не буває, то там за кордоном вони всі якісь слабенькі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus