USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Харкові підліток з вікна квартири стріляв у перехожих. Оновлено

26 Жовтня 2017 14:40
У Харкові група підлітків влаштувала страшну розвагу – просто серед білого дня вони відкрили вогонь з пістолета по перехожих. Стріляв один із підлітків із вікна своєї квартири.

Про це пише канал 24 з посиланням на kh.vgorode.ua.

Як видно на відео, підліток цілиться у перехожих і стріляє по перехожих. При цьому, помітно що хлопець сміється, тобто це для нього була розвага.

Як пишуть журналісти, цей хлопець вже не вперше тримає у руках зброю. Так, 10 жовтня він опублікував фотографію з пістолетом під одним з деканатів ХНУ ім. Каразіна.

При цьому інформації про поранених наразі немає. У Нацполіції в Харківській області пообіцяли прокоментувати інцидент пізніше.



Як інформує ТСН, поліція Харкова встановила особи молодиків, які серед білого дня розважалися

"Інформація про те, що з багатоповерхівки на вул. Пушкінській невідомі особи здійснюють постріли по перехожих і будинках надійшла до Київського відділу поліції о 12-20. В той же час за результатами моніторингу мережі Інтернет були виявлені відеоматеріали, на яких молодики стріляють з пістолета", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оперативно встановили квартиру, з якої лунали постріли, і затримали чотирьох юнаків, які в ній перебували, а також вилучили речові докази.

За словами начальника Київського відділу поліції Олександра Коцара, наразі затримані перебувають у відділі, встановлюються всі обставини події, відкрито кримінальне провадження за хуліганство. Молодикам "світить" позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2017 15:57
Яким пістолетом і якими кулями стріляв?Чи ви спочатку"Ооо сенсація"хом'ячкі зхавали,а потім вже уточнюєте
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2017 16:05
ну все очкастий, за тобою вже виїхали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus