USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій маршрутці дверима затисло візок з дитиною

6 Червня 2017 11:59
Маршрутка дверцятами затисла візок з 2-річною дитиною, коли його намагалися винести з транспорту. Трапилося 5 червня у Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила лучанка Оксана Прокопчук.

Зі слів жінки, у неділю близько 16.30 вона їхала у маршрутці №2 ( номерний знак номерний знак АС3292АМ ) зі своїм 2-річним сином у напрямку від залізничного вокзалу до проспекту Волі. Перед зупинкою біля центрального парку (навпроти пам'ятника Тарасу Шевченку), жінка натиснула на кнопку біля задніх дверей маршрутки, щоб повідомити водія про намір вийти. На вказаній зупинці маршутка зупинилась, і пані Оксана з візком почала виходити. Лучанка розповідає, що спочатку вийшла вона, а потім відразу почала виймати з автобуса літній дитячий візок з сином. Допомогти жінці зголосився один із пасажирів.

Раптом, каже Оксана, задні двері маршрутки закрилися і вона почала рухатись.

«Я в шоці. Візок затисло в дверях, я на вулиці, моя дитина затиснута з візком у дверях маршрутки», - розповідає лучанка.

На щастя, пасажири наробили крику, і водій зупинився. Проте, каже лучанка, замість вибачень чи якоїсь підтримки вона отримала гору нецензурних слів у свою адресу з боку водія і звинувачень, чому вона так повільно виходить.

«Чесно кажучи, після такого випадку боюся тепер сідати в транспорт. І це така культура???? Це щастя, що вчасно зупинився», - наостанок додає Оксана Прокопчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 12:52
Бо з візком треба їздити на тролейбусах!!! А не пропихатись через вузькі двері і займати всі задні місця ним! Цей синдром "я же мать" вже дістав!!
лучанка до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 13:36
це яким тролейбусом можна на вокзал добратись з візком? з КИївського майдану, наприклад
Пасажир до лучанка Показати IP 6 Червня 2017 22:25
До центру тролейбус номер 2, а потім пересідаєте на 12 тролейбус. + гугл мепс вам в помощь!!
пасажир2 до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 13:59
У нас держава рівних можливостей, в т.ч. і для пасажирів (на практиці - країна бидла і хамла)
Анонім до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 14:13
То може мамам взагалі пішком ходити??Щоб не заважали таким панам як Ви????
Пасажир до Анонім Показати IP 6 Червня 2017 22:26
Ну їм не завадить. Але альтернатива є- ТРОЛЕЙБУС!
лучанка до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 15:45
Одного разу довелося іхати в маршрутному таксі, оскільки автівку потрібно було залишити на СТО. Я зараз вагітна і швидко ходити не можу ! Водій одночасно зачиняв двері і рушав, що я ледь не впала. А могла б бути трагедія із-за отаких придурків-водіів!що порадите мені? На чому іхати??? Таксі??? Ще альтернативи будь- ласка!
Пасажир до лучанка Показати IP 6 Червня 2017 22:28
Маршутчіків реально не виправдовую!! Відсотків 90 б..длюків... можу вам лише поспівчувати...
Альо до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 16:13
Альо! Ти роди сам, а потім говори щось! Сам пішки ходи, а я своє чадо возитиму на головах у всіх! І так, всі зобов"язані переступати візок і слухати крик мого дитяти! І взагалі, я маю безкоштовно всюди їздити! Ну да... грошей на авто і *антони немає, бо я маю міссію - запліднитись по максимуму і заважати всюди вам всім! *сарказм*
Пасажир до Альо Показати IP 6 Червня 2017 22:29
Грубовато, але впринципі згідний))
лучанка Показати IP 6 Червня 2017 13:35
Таке відчуття,що йде якась пропаганда проти водіїв. Але побачивши як "вилазять" ці горе мамашки з візками, то не тільки лаятись можна...Так що не тільки проблема в водіях.З візком влітку можна і пішки прогулятись,а не тиснутись в маршрутках.
Андрій до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 13:57
Знаючи як зараз цигани їздять в тролейбусах і баби з розсадами і ті тролейбуси забиті,краще їхати в маршутці
Пасажир до Андрій до Пасажир Показати IP 6 Червня 2017 22:30
Краще прогулюватись пішки...
Допасажира Показати IP 6 Червня 2017 14:04
От і їздь сам тролейбусом, бо такі чмошнікі як ти тільки думають щоб свою ср*ку швидше в крісло всунути, а коли бачать "мать" з дитиною то морду у вікно висунцть і типу не бачать. Думаєш мами з калясками дуже хочуть в маршрутках отак залазити і вилазити, ті тралікі такі шо туда раком самому треба лізти Шоб тобі так баби давали як ти про них думаєш би*дло
Пасажир до Допасажира Показати IP 6 Червня 2017 22:34
Можу скопіювати відповідь громадянина "альо" Але ти такий грубіян, що сам прочитаєш! І я люблю ризик...і коли місця в маршутці немає я не в вікно дивлюсь, а "мамкам" прямо в очі))
Пасажирка Показати IP 6 Червня 2017 14:04
Треба дивитися за собою, своєю дитиною і коляскою, а не "щолкати клювом". Думайте самі за себе, не чекайте,що про вас хтось подумає, особливо водій,який змушений слідкувати за дорогою, бо там вистачає ідіотів, давати здачу, дивитися чи всі заплатили і ой, прастітє, ще і за вашими сраками. І як написав коментатор вище оці "я же маті" просто дістали: в маршрутках, на касах у супермаркетах, просто на вулиці.Зі всіма з'ясовують стосунки
Пасажир до Пасажирка Показати IP 6 Червня 2017 22:38
Цілком і повністю вас підтримую. І я не хочу здатись якимось моралістом, але якщо з завтрашнього дня ви придивитесь за поведінкою 98% жінок з дітьми і колясками-ви зрозумієте до чого я веду. Але це зможуть тільки ті, в кого є трошки мізків і здорового глузду...
Федь до пасажир Показати IP 6 Червня 2017 14:17
Якщо не маєш своїх дітей і через це комплексуєш,то не пиши всяку х-нь.А якщо такий гоноровий і тобі заважають діти з мамами,то їдь на таксі,а ще краще на власній машині(в вигляді твоїх комплексів,то ти до неї недоробишся).
Пасажир до Федь до пасажир Показати IP 6 Червня 2017 22:40
А я "мамок" не боюсь(про це вже писав вище)
Пасажирка Показати IP 6 Червня 2017 16:00
Хамла хватає і серед пасажирів і серед водіїв.2 червня їхала в тролейбусі №2 і водій на всю сварився щоб не заходили через передні двері,а сам через пару секунд розмовляв по мобільному за кермом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus