USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на Відродження автівка збила маму з дитиною. Відео. Оновлено

10 Лютого 2023 15:40
У Луцьку на проспекті Відродження сталася ДТП. Автівка збила маму з дитиною.

З відео, опублікованого ТРК Аверс, видно, що аварія трапилась на пішохідному переході на проспекті Відродження.

«Не можу встати, моя донечка...» – говорить постраждала у ДТП мати.

З її слів, автівка їхала прямо на них, навіть не пригальмувала.
На місці працюють медики та поліція.

Водій каже, що не помітив пішоходів, хоча їхав, з його слів, не перевищуючи швидкість.

Дівчинку госпіталізували у обласну дитячу лікарню, її обстежують медики.

Читати ще: У мами – зламана нога, у дівчинки – струс мозку: деталі ДТП у Луцьку

«Наразі дівчинка в свідомості. Їй ще будуть робити томографію, триває діагностичний процес», – зазначив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних.

Читати ще: Померла 6-річна дівчинка, яку збила автівка у Торчині

Як зазначили у пресслужбі поліції Волині, дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 14 години на проспекті Відродження у Луцьку. 67-річний водій Ford скоїв наїзд на жінку з 6-річною дитиною, які переходили дорогу по пішохідному переході.

Наразі потерпілі проходять обстеження у лікарні. На місці аварії працює слідчо-оперативна група Луцького РУП, всі обставини з‘ясовують слідчі. Відомості внесуть до ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Andrij Показати IP 10 Лютого 2023 16:08
pidar staruj
123 до Andrij Показати IP 12 Лютого 2023 19:48
Бачу журналісти і далі продовжують знімати без дозволу людини, зміни в законодавстві, які це забороняють робити їх не цікавлять! Перед зйомкою необхідно отримати згоду! Журналісти-професіонали...
1 Показати IP 10 Лютого 2023 17:16
не знаю ситуації, але не раз бачу як йдуть безсмертні по переходу.... та пропусти ти того дурного, нехай летить, а тоді йди спокійно.
008 до 1 Показати IP 10 Лютого 2023 17:41
Воно то так...але в нас машина рідко зупиниться, треба йти на пролом...то вам не заграниця, де автомобілі зупиняються ще як ти за 5 метрів до переходу
1 до 008 Показати IP 10 Лютого 2023 18:10
якщо йти на пролом - то не завжди спрацює... можуть і похоронити )))))
скептик до 1 Показати IP 10 Лютого 2023 18:08
я таким луплю по дзеркалу.
Петро до скептик Показати IP 11 Лютого 2023 14:47
А треба в лобовуху, щоб видніше було і бажано монтировкою
Петро Показати IP 10 Лютого 2023 18:52
Зважаючи на те, що культура водіння (чи її цілковита відсутність), в Україні займає чільне місце десь між Тобаго і Мозамбіком, де ще замість штанів носять на стегнах повязки, то основними причинами ДТП виступають нетверезе кермування, перевищення швидкості, банальне порушення ПДР. Вина пішоходів становить менше 20 відсотків. Більшість каліцтв і смертей можна уникнути, якби за кермом не сиділо бидло. Це головна причина. А другорядну чи «третьорядну» треба віддати «геніям», які створюють вітчизняну дорожню інфраструктуру. У Львові в ліцеях і гімназіях спеціалісти, які приходять з організацій, причетних до дорожнього руху, рекомендують дітям і мамам в сутінках не переходити дорогу по нерегульованому переходу, а йти тільки на "зелений". Як кажуть, "пріплилі" - як на картині Рєпіна.
Петрові до Петро Показати IP 11 Лютого 2023 22:56
Бидло навколо себе бачить тільки інше бидло... ( Люди, схаменіться, почитати ваші коментарі тут - мало чим відрізняємося від тупої кацапні з пробитими путінською пропагандою головами. Чоловік зробив помилку, і це визнає, готовий нести відповідальність. Чи може ви святі, не помиляєтеся? Більше добра і любові! То й може не будемо заслуговувати війни в подальшому...
Анатолій Показати IP 10 Лютого 2023 22:43
Перехід не регульований? Значить мати винна, бо не впевнилася в безпечності свого переходу через проїжджу частину. Пішохідний перехід, це не червоний сигнал на світлофорі для водіїв.
Анонім до Анатолій Показати IP 11 Лютого 2023 10:14
Ти дурень. Писаний. Ідіот.
Петро до Анатолій Показати IP 11 Лютого 2023 14:54
Баран, це водій має впевнитись в безпечному переїзді переходу. ПДД хоч в очі бачив? Прочитай про дії водія в зоні пішоходного переходу і хто там має перевагу. І це не темна частина доби, серед дня і нормальної видимості "не бачив"!
Клава.. Показати IP 11 Лютого 2023 07:46
старий козел поспішає на той світ ?..
Хамло Показати IP 11 Лютого 2023 17:33
Старого пердуна - на курси водія, хай згадує ПДР. І посвідчення видати на пів-року, потім знов екзамен, а тоді через півтора роки, в разі відсутності штрафів - дати постійне посвідчення. Воно старе вчилося пів-століття тому, вже все забув, але ж має "50 років водійського стажу". В мамані теж є частка вини, але суттєво менша. Вона теж порушила ПДР. Але і нерегульовані переходи треба поробити такі як біля центрального входу в парк.
Віталій Показати IP 12 Лютого 2023 10:54
Не правий тут водій 100%. Виходиш на перехід, навіть регульований, налаштовуйся що водії засліп, п'яний чи дивиться в телефон. Я сам водій, то під'їжджаючи до переходу так і налаштовуюсь, тільки вже відносно пішоходів. Часто мороз по шкірі як бачу маму/тата які навіть не глянувши в мою сторону тягнуть малечу на дорогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus