USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Одесі горів легендарний ринок «Привоз». ФОТО. ВІДЕО

21 Січня 2017 18:57
У центрі Одеси горить великий продовольчий ринок "Привоз". На місці працюють не менше восьми пожежних розрахунків, повідомляє ТСН.

Їхню роботу ускладнюють витріщаки, котрих зібралася велика кількість, а також нерозчищені від льоду дороги, що не дозволяють під'їхати впритул до місця НП. Офіційних коментарів від регіонального підрозділу ДСНС поки що немає.

Наразі відомо, що пожежа почалася в рядах з боку вулиці Естонської, де торгують лакофарбової продукцією. За словами очевидців, згодом полум'я перекинулося на сусідні торгові точки. За різними відомостями, на цю мить вигоріло від 4 до 10 павільйонів.

Як повідомляє Odessa.Report з посиланням на очевидців, вже вигоріли чотири павільйони. На місці працюють пожежники.

"Тут багато роззяв. Не виключено, що вони скоро почнуть розтягувати товари, тому повинна бути охорона в темний час доби", - заявив очевидець.

Ринок "Привоз" є одним із найбільших в Україні продовольчих ринків. Він створений в Одесі в 1827 році, станом на зараз займає площу близько 4 гектар.

Як повідомляє 7 канал, за станом на 18:50 пожежу погасили.В результаті пожежі ніхто не постраждав. Лікарі швидкої надавали допомогу тим, хто надихався отруйним димом. Причина загоряння з'ясовується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Січня 2017 00:47
ПЄРЄДЄЛ !!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus