USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Одесі сталася пожежа в готелі: 8 людей загинули, 10 постраждали. Доповнено

17 Серпня 2019 09:29
В Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа в готелі Токіо Стар, внаслідок чого загинуло щонайменше вісім осіб. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

«Попередньо загинуло вісім осіб і постраждало 10 осіб», – зазначили в прес-службі.

Наголошується, що пожежа виникла о 1:34 на другому поверсі готелю, розташованого по вулиці Водопровідна, 1. Вогонь охопив площу близько 1 000 кв. м. На гасіння пожежі виїхали 13 спецмашин і понад 60 рятувальників. Локалізувати вогонь вдалося о 3:35, а ліквідувати – о 4:32.

У ДСНС обіцяли пізніше провести брифінг щодо ситуації в одеському готелі і повідомити деталі трагедії.
Поліція розпочала розслідування смертельної пожежі у готелі «Токіо Стар» в Одесі. Провадження відкрито за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Причини та обставини пожежі встановлюються. Зараз на місці події продовжують працювати поліцейські та рятувальники.

Президент Володимир Зеленський відреагував на трагедію в Одесі. Зокрема, у Фейсбук на своїй сторінці він висловив співчуття рідним і близьким загиблих та пообіцяв, що особи, через недбальство який сталася трагедія, будуть покарані.

«Одеса. «Токіо Стар». Уночі ми втратили вісім людських життів. Десять людей постраждали, четверо з них – у критичному стані. І це не через війну та обстріли. А через злочинне недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, через зверхнє ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідатимуть не лише безпосередні винуватці пожежі. Відповідатиме Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону та вимогам справедливості. Адже не можна ставити власний прибуток вище за людські життя. Мої щирі співчуття рідним і близьким загиблих.

Дякую рятувальникам і поліції. Окреме спасибі одеситу, який прихистив урятованих постояльців цього «готелю», – йдеться у повідомлення президента.

Зауважимо, ще у 2015 році відомий ведучий Вадим Абрамов офіційно від команди «Ревізора» зажадав від мера Геннадія Труханова закрити готель Вадима Чорного «Токіо стар».

Вадим Абрамов побував в одному з номерів «Токіо стар». Цвіль, брудну білизну, сміття в номері, де немає вікон, змусили журналіста назвати готель борделем.

Відомо, що готель позиціонує себе як «готель на дві години».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
55 Показати IP 17 Серпня 2019 15:13
Це не готель, а притон, колись це було приміщення трамвайного депо. Тепер ним користувались особи з сумнівною репутацією. В кімнатах навіть вікон немає, бо це була одна сплошна зала трамвайного депо, пластикові перегородки роблять вид кімнати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus