USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Олешках підірвали авто з двома працівниками ФСБ, які катували українців

7 Вересня 2023 20:51
У тимчасово окупованих Олешках на Херсонщині підірвалась автівка з двома працівниками російської ФСБ та військовими.

Про це повідомляє УП з посиланням на джерела в СБУ.

У результаті вибуху один працівник ФСБ помер на місці, інший – в реанімації у важкому стані. Троє російських військових, які супроводжували авто, – поранені.

За інформацією УП, до вибуху причетна Служба безпеки України. Підірвані фсбшники «працювали» в окупованому Скадовську. А в Олешки навідувалися для фільтраційних заходів і також – щоб катувати громадян України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 8 Вересня 2023 05:42
у фільмі "17 миттєвостей весни" рашисти строїли з себе високоінтелектуальну націю:уся спільнота розділяла гнів, коли, допитуючи радистку Кет, гестапівка поклала немовля біля розчиненого вікна..десятиліттями спекулювалось на темі блокадного Ленінграду, що приносило від західних бюргерів валютну виручку..нині ж, в 21-ому столітті, ми зіткнулись з виродками "високоінтелектуалів", котрі опустились до примітивних катувань..катують навіть бабу, котру з дитиною покинув чоловік-АТОшник.. незрозуміло, чи аналізували українські НДІ подібні злочини рф в Грузії чи Сирії, складається враження, що це нікому не було потрібно..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus