USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Олиці презентували логотип селища

14 Липня 2022 22:00
Логотип для селища Олика розробили фахівці Волинської обласної ради спільно з дизайнерами креативної студії «Омлет». За основу лого взято аркову архітектуру селища та елементи декору пілястр Олицького замку, кольорова ж гама – з герба роду Радзівілів.

Крім того, розробники підібрали оригінальний шрифт. Мінімалізм та базові геометричні форми логотипа роблять його легким у використанні, повідомляють у Волньраді.

У презентації логотипа взяли участь народна депутатка Ірина Констанкевич, голова Волиньради Григорій Недопад, очільник Луцької районної ради Олександр Омельчук, депутати обласної та селищної рад, а також жителі громади.

«Було три варіанти логотипів, але цей найкращий, бо він гармонійний і збалансований. Англомовний варіант майже ідентичний україномовному, тому його легко зможуть ідентифікувати наші закордонні гості», – зазначив Григорій Недопад.
«Олика має бути у фокусі. Її не можна забувати як культурний та історичний об’єкт, – наголосила народна депутатка України Ірина Констанкевич. – Коли ми говоримо про відновлення України після війни, маємо говорити і про відновлення культурної спадщини, бо мусимо протиставити рашистській ідеології свою історичну національну пам’ять. Олика вписана в історію Волині й України, тому ми маємо цим займатися».
Ірина Констанкевич запевнила, що роботу над розвитком Олики та Олицького замку не припинятимуть, а отже, цю культурно-історичну пам’ятку будуть просувати як місцевий, обласний та державний пріоритет.

Григорій Недопад додав, що зроблене впродовж останніх двох років, неодмінно матиме розвиток і надалі.
«Сучасний логотип та брендинг – це те, з чим буде асоціюватись Олика впродовж багатьох років. Ми плануємо розробити різноманітну сувенірну продукцію, інформаційні буклети, на інтернет-ресурсах обласної, селищної рад будемо презентувати символи, зібрані в Олиці і довкола неї, і це працюватиме для промоції туристичного об’єкта», – розповів він.

«Олицький замок – перлина нашої громади. Тому ми почали працювати над проєктами облаштування музею, розбудови інфраструктури селища. Торік на території замку організували видовищний фестиваль «Олицька переберія». Цьогоріч його проводити недоречно, тому плануємо благодійний ярмарок зі збору коштів для ЗСУ. Заодно й представимо наш логотип широкому загалу», – підкреслив голова Олицької громади Олександр Прендецький.
Жителі громади логотип схвалили. Тепер його мають затвердити депутати селищної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
антон Показати IP 14 Липня 2022 23:17
оце так людям немає чим занятись під час війни,,.. Оце прям ну дуже важливо і дуже потрібно!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus