USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В поліції спростували інформацію про захоплення шахти в Нововолинську

10 Вересня 2018 12:11
В поліції спростували інформацію про те, що в Нововолинську невідомі особи прибули на шахту № 9 та, начебто, намагаються її захопити.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

«На даний момент на шахті проходить акція протесту з приводу заборгованості працівникам підприємства по виплаті заробітної платні. На місці присутні співробітники поліції, які забезпечують публічну безпеку та порядок. Факт захоплення шахти у Нововолинську не підтвердився», - йдеться у повідомленні.



Як повідомлялося раніше, на шахту №9 вранці 10 вересня приїхали невідомі люди у чорному. Пізніше з'ясувалось, що це приватна охоронна фірма, яка має укладений договір з в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Андрієм Пилипюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
совість Показати IP 10 Вересня 2018 12:49
Андрій Пилипюк може заключити договір про охорону особистого майна, а и"волиньвугілля" про охорону майна "Волиньвугілля"!!!
Анатоль_ Показати IP 10 Вересня 2018 13:32
Вугольку нема, а охорону найняв. Гроши знайшов. А на зарплату шахтарям то не знайшов. Чисто ДП "ВолиньБЕЗвугiлля"
воха Показати IP 11 Вересня 2018 19:25
Хай би попробували захопити, попалося би всім і тітушні і Пилипюку і поліція не помогла. Одне не зрозуміло на чийому боці Волинська поліція, і для чого вони приїхали. Скоріше всього тітушню захищати. А Пилипюк багатий Буратіно грошей на зарплату немає а охорона його задниці за рахунок шахтарів забезпечена. Довго ще таке терпіти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus