USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В центрі Луцька п’яним за кермом спіймали дільничного офіцера поліції: як його покарали

24 Грудня 2023 16:51
В обласному центрі Волині за п’яне водіння у комендантську годину судили дільничного офіцера поліції: правоохоронець відмовився від освідування, однак це не допомогло йому уникнути покарання у виді штрафу та позбавлення водійських прав.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Правопорушення вчинив дільничний офіцер поліції ВПД № 1 (сел. Любешів) Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинські області Олександр К.

18 листопада близько першої години ночі він на Volkswagen Passat рухався проспектом Волі. Його зупинили поблизу будинку №14. У Олександра К. були ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідування він відмовився, вчинивши правопорушення передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП.

Читати ще: План перехоплення, розбиті авто: під Луцьком – погоня за поліцейським

Докази підтвердили вину правопорушника, який на судове засідання не з’явився. Серед доказів – протокол та відеозапис події. З відеозапису стало відомо, що Олександр К. відмовлявся від огляду, бо за кермом нібито був не він. Однак на тому ж відеозаписі помітно, що чоловік виходив з авто саме через водійські двері.

Врахувавши обставини справи, суд призначив правоохоронцю покарання у виді 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 24 Грудня 2023 23:33
Таке треба гнати з органів, а не штраф і далі чудити. Ганьба мусорам.
Пупкін Показати IP 25 Грудня 2023 00:12
А нагнати з поліції не додумались? Така людина підриває довіру до поліції, до влади! Людей які будучи на державних посадах Свідомо порушують закон потрібно карати ще більше ніж простого порушника!!!!!
Коля Показати IP 25 Грудня 2023 10:28
А чому авто не конфіскували? В інших пяних конфіскують. А в цього що? Слабо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus