USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні арештували активи відомої мережі магазинів Brocard на 420 млн

9 Вересня 2022 19:56
В Україні суд заарештував активи на понад 420 млн грн мережі магазинів парфумерії, що належать відомій російській бізнесвумен.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України.

«Ці компанії через підконтрольні офшорні підприємства та компанію з Росії, згідно з структурою власності, належать відомій російській бізнесвумен. Основний вид діяльності цих компаній – імпорт косметичних засобів та парфумів, які в подальшому реалізуються гуртом та в роздріб через мережу магазинів та інтернет», – йдеться у повідомленні.

За даними бюро, службові особи компанії, занижуючи ціну продажу товару, умисно ухилилися від сплати ПДВ на 33 млн грн.

«Загальна сума податків, що не надійшла до Державного бюджету від діяльності підприємств становить понад 50 млн грн», – повідомляють у БЕБ.

За даними ЗМІ, йдеться про мережу магазинів парфумерії Brocard, що належить власниці російської мережі «Л’Этуаль» Тетяні Володіній.

Читати ще: «Ціла епоха пішла»: у центрі Луцька закрився брендовий магазин парфумерії. Власниця – росіянка

Щорічний виторг компанії за даними YouControl становить понад 3,4 млрд грн.

Росіянка Татьяна Володіна купила український Brocard ще у 2010-му. Вона рідко з’являється у ЗМІ і не має власної сторінки в соцмережах, рідко дає інтерв’ю. Володіна за версією видання Forbes кілька років тому входила до десятки найбагатших жінок РФ.

18 травня Подільський районний суд Києва наклав арешт на 100% корпоративних прав ТОВ «Брокард-Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus