USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні набули чинності нові норми складання водійських іспитів

19 Квітня 2019 18:40
В Україні офіційно запровадили відеофіксацію складання практичних іспитів на водійські права та ще низку важливих нововведень.

Відповідна постанова Кабміну уже з’явилась на Урядовому порталі, передає ТСН.

Відтепер дії екзаменатора та кандидата у водії повинні фіксувати відеокамери, встановлені у салоні авто. Крім того, викладачі та інструктори з водіння будуть зобов’язані вносити у спеціальний електронний журнал інформацію про час проведення теоретичних та практичних занять, а також транспортний засіб, на якому здійснюватиметься практичне заняття. Нововведення покликане посилити контроль за організацією навчального процесу в кожному закладі з підготовки водіїв та, зокрема, за навчанням кожного слухача.

Варто зазначити, що на цьому нововведення не закінчуються та будуть поступово впроваджені протягом півроку.

У головному Сервісному центрі МВС уже готуються до нових стандартів складання іспитів. У відомстві розпочинають активну роботу над впровадженням відеофіксації процесу складання іспитів зі знань правил дорожнього руху та навичок керування.

Про це також пише очільник Головного Сервісного центру МВС Владислав Криклій у Facebook.

Нагадаємо, що отримання прав записуватимуть одразу чотири відеокамери. Це має зробити оцінки об’єктивними і запобігти корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus