USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

В Україні запустили мапу з пунктами, де можна безкоштовно здати тест на коронавірус

21 Січня 2021 11:08
Інтерактивну мапу пунктів безкоштовного тестування на коронавірус в Україні запустили у Міністерстві охорони здоров’я. На мапі можна знайти найближчі пункти тестування за адресами та областями.

Про це інформує пресслужба МОЗ, передає ТСН.

Згідно з даними, наразі діє в країні 2 373 пункти, де безкоштовно можна здати ПЛР-тест на виявлення коронавірусу. Найбільше безкоштовних пунктів функціонує у Києві – 65. Також там можна зробити швидкий тест на антиген до COVID-19.

Мапу з інформацією про пункти тестування в різних областях України розміщено на сайті МОЗ у розділі "Коронавірус". Щоб знайти потрібний пункт тестування у своїй області, потрібно ввести домашню адресу. Після цього система автоматично знайде найближчий пункт.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Міністерство охорони здоров'я повністю оновило алгоритм проведення тесту на коронавірус. Тепер перевіряють і тих, у кого є ознаки гострої респіраторної вірусної інфекції (ГРВІ).

Як повідомлялося, на Волині працює 80 пунктів, у яких можна безкоштовно здати аналіз для ПЛР-тестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus