USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні зловили банду, яка грабувала банківські термінали в країнах ЄС

30 Листопада 2021 14:49
Працівники Служби державної безпеки провели затримання банди, яка використовувала спеціальні технічні засоби для викрадення грошей із банківських терміналів на території країн ЄС. Надалі отримані кошти зловмисники «пускали» на підтримку наркотрафіку.

Як повідомила пресслужба силового відомства, збиток, завданий злочинною діяльністю затриманих, становить мільйони євро. Тільки за одну операцію зловмисники отримували протиправний дохід у розмірі до $500 тис., пише Обозреватель.

Правоохоронці провели затримання членів угруповання у Львові, коли вони реалізовували збут 200 грамів «роттердамського» кокаїну на суму 500 тис. грн. Трьом учасникам групи повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Зазначається, що останню незаконну операцію зловмисників було проведено на території Нідерландів. Саме там вони вклали вкрадені гроші у закупівлю наркотиків, щоби провести збут в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
G Показати IP 30 Листопада 2021 15:55
$500тис Подскажите, в какой стране Европы ходят доллары ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus