USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Україні змінили критерії визначення зон карантину

12 Серпня 2020 10:43
У Міністерстві охорони здоров’я вирішили об’єднати деякі показники по коронавірусу в один. У відомстві проаналізували всі показники.

Про це заявив на брифінгу голова МОЗ Максим Степанов, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, динаміку і кількість випадків на 100 тисяч населення вирішили об’єднати в один показник і рахувати, виходячи з кількості захворілих на 100 тисяч населення протягом 14 днів.

Читати ще: 49 нових хворих на COVID-19, 1 людина померла: де на Волині виявили захворювання

«Проаналізувавши показники, які є, ми вирішили зробити ще зручніше, ще зрозуміліше по яких критеріях ми визначаємо до того чи іншого рівня небезпеки», – сказав Степанов.

Степанов додав, що також більш чітко визначили кількість заповнених ліжок.

«Роблячи ці пропозиції, ми намагалися врахували всі нюанси. Ситуація на сході і заході різна. Всі ці пропозиції ми врахували і внесли відповідні пропозиції до уряду», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Експерт Показати IP 12 Серпня 2020 11:14
Наші " проффесіонали" так довго пояснювали . що насам кінець і самі зрозуміли - показники медичної статистики придумані давно до них і перевірені десятиріччями ( йдеться про надумані показники оцінки рівня захворюваності в абсолютних цифри , ноу-хау "показхник інцидентності" , громіздкість і нікому незрозуміла, крім ввеликого реформатора Ляшка, який був одним із ініціаторів ліквідації Держсанепідслужбиі, інших критеріїв , які лягли в оцінку зоновансті територій т.п.)
скептик Показати IP 12 Серпня 2020 11:20
так хто і на яких правових засадах в країні займається пандемією і визначає зони ураження: МОЗ чи державна комісія ТЕБ і НС ? чи хто як хоче так і лоскоче ?
Активіст Показати IP 12 Серпня 2020 12:34
Граються з тими цифрами, як діти в пісочку. І потихеньку тирять бюджетні кошти.
Тверезий Показати IP 12 Серпня 2020 21:10
Залізли верховладці по вуха в брехню, обізвали коронавірусами бактерії, що викликають пневмонію, засипали людей кучугурами вигаданих цифр... Як тепер будуть вилазити? Кого призначать винним?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus