USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні звання полковника вперше отримала жінка-миротворець

22 Листопада 2017 21:19
Валерія Парада - перша жінка-миротворець в Україні Третій секретар Оборонної Секції Місії України при НАТО отримала звання полковника.

Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак під час свого виступу на Першому жіночому конгресі, передає Громадське радіо.

Валерія Парада проходила службу, зокрема, в штабі Тимчасових сил ООН у Південному Лівані, в складі 81-ї тактичної групи Збройних Сил України багатонаціональних сил в Іраку і в штабі сил КФОР. Раніше мала звання підполковника.

У Києві 22 та 23 листопада проходить Жіночий конгрес. На його полях обговорять, як посилити політичний та громадська участь жінок на різних рівнях, залучити жінок до процесу миротворчості та сектору безпеки, боротьбу з гендерно обумовленою насильством, а також подолання гендерних стереотипів і посилення гендерної освіти і освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
І таких Показати IP 22 Листопада 2017 22:24
Хитро зроблених штабних(баластних) тепер в армії дуже багато.Можливо ще й генерала їй присвойте штабній .......і.
Торі до І таких Показати IP 23 Листопада 2017 09:30
Це говорить велика жаба, яка сидить в тебе на грудях? Чи жінки повинні дома сидіти і їсти готувати? Чи просто сидіти дома, як робиш це ти?
До Торі віді таких Показати IP 23 Листопада 2017 19:31
Якщо вона військовослужбовець то вона повина тягнути лямку на рівні з чоловіками як військовослужбовці -жінки німецької армії(бундесверу) ,американської армії, армії оборони Ізраїля.А не створили в тих штабах приют для .......х.Жаба не давить я війський пенсіонер, маю ато 2014 року , був у місії в колишній Югославії (1 раз) і маю право говорити про баласт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus