USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В Укрзалізниці хочуть ввести меню для дітей і страви в ланчбоксах

27 Лютого 2021 18:33
У потягах дальнього сполучення в Україні планують подавати страви для пасажирів у ланчбоксах. Раніше такий тип харчування був доступний лише у вагонах «Інтерсіті».

Про це повідомляє 24 канал.

Окрім того, в Укрзалізниці хочуть запровадити дитяче меню. Виконувач обов’язків члена правління Укрзалізниці Олександр Перцовський заявив, що над цим уже працюють.

«Ми зараз розширюємо лінійку замовлених ланч-боксів, яка раніше була доступна лише для «Інтерсіті» і на потяги дальнього сполучення. Влітку віримо, що це вже буде працювати», – розповів Перцовський.

В оновленій лінійці харчування для пасижирів відокремлять спеціальне дитяче меню, за словами Перцовського.

З важливих оновлень у вагонах буде ще й те, що в них з’явиться відеоспостереження. Камерами оснащуватимуть усі вагони.

Нагадаємо, в грудні 2020 року в Укрзалізниці запровадили бізнес-ланчі в потягах класу «Інтерсіті+». Пасажири можуть обрати собі м’ясні або вегетаріанські страви. Вартість – 140 гривень.

Нещодавно керівництво Укрзалізниці заявило, що починає оснащувати вагони інтернетом через WI-Fi.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Лютого 2021 19:00
Почніть з обладнання туалетів в вагонах. Туалет - це інженерна елемент, а не просто отвір під ногами. Для вас ланчбокси як для печерної людини мокасини: існують, але..
А не будут брать? Показати IP 28 Лютого 2021 09:17
Отключим свет!
Ага Показати IP 28 Лютого 2021 11:42
Потрібно менше красти. ато поки склад з відсівом доіде з кар.єру на Житомиршині до Конотопа-то платформи приходять порожніми! скоротити коханок.дочок.невісток. зятів.родичів з різних контор та управління -ось вам тільки 2.приклади....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus