USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Яремче частина дороги обвалилася в річку просто під ногами дітей. Відео

24 Червня 2020 08:15
У місті Яремче Івано-Франківської області розмита внаслідок потопу дорога обвалилася практично під ногами у дітей.

Це сталося недалеко від готельного комплексу «Ведмежа гора» на території заповідника. Відповідне відео з’явилося в розпорядженні OBOZREVATEL.

Як видно на ролику, на дорозі спершу були лише глибокі тріщини. По ній пройшла жінка з двома дітьми, і буквально через секунду після цього дорожнє покриття разом із землею осіло, утворивши величезну яму.

Чоловік, який знімав відео, звернувся до жінки, сказавши, щоб вона йшла швидше. Діти при цьому кричали й говорили мамі, що їм страшно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цікаво Показати IP 24 Червня 2020 08:42
Після цих подій будуть далі вирубувати дерева чи трохи одумаються?
Дядько до Цікаво Показати IP 24 Червня 2020 10:06
Щирий українець (більшість з них, хто має доступ) буде рубати ліси, вимивати бурштин до останнього. Навіть якщо збоку буде апокаліпсис - за свою копійку він вдавиться. Винен звичайно в цьому путєн ну і власті звичайно - куди ж без них.
Анонім Показати IP 24 Червня 2020 09:10
Дорога валиться і якесь"розумне"дозволило дітям туди піти...за 4 секунди і дітей завалило б! А взагалі,ріжте далі ліси ,то змиє всіх разом з хатами
скептик до Анонім Показати IP 24 Червня 2020 10:38
ті що в хатах ліс не ріжуть
Народна прокуратура Показати IP 24 Червня 2020 12:42
Так-так,Скептик, це мешканці обласного центру вранці виходять з квартир, сідають на тролейбус з пилками і сокирами і їдуть в села вирізувати ліси. Досить жити міфами про "простих людей", вийди на вулицю і подивись на реальне життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus