USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Єгипті на круїзному теплоході на коронавірус заразилися 12 осіб

6 Березня 2020 16:36
У Єгипті виявили 12 нових випадків зараження коронавірусом СOVID-19 на річковому теплоході, який здійснював круїз Нілом з Асуана в Луксор.

Про це повідомляє Корепондент з посиланням на Al Ahram.

За словами офіційного представника відомства Халеда Мегахеда, серед пасажирів корабля був турист з Тайваню, у якого після повернення додому був підтверджений коронавірус.

«Інформація по каналах Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) була негайно доведена до Єгипту, нами було вжито заходів і перевірені всі, хто входив з туристом у контакт, зокрема, персонал річкового теплохода, – пояснив він. – Усі, хто спілкувався з ним, були взяті під спостереження, проби на вірус дали в підсумку позитивний результат у 12 осіб серед єгиптян, які працювали на судні».

Зазначається, що всі заражені поміщені в ізолятор, а всі хто з ними контактував, – на карантині.

До останнього моменту в Єгипті було офіційно зареєстровано лише три випадки зараження коронавірусом.

Також у порту італійського Неаполя затримано судно, на борту якого перебувають 125 осіб. За даними агентства ANSA, у дев’яти членів екіпажу підозрюють коронавірус. На судно вже піднялася спеціальна медична бригада. Всі ті, хто перебувають на борту, – члени екіпажу і робітники, які повинні проводити ремонтні роботи.

Раніше стало відомо, що австралійські вчені прогнозують загибель 15 млн осіб від коронавірусу і це «в кращому випадку». При цьому світовий ВВП втратить 2,4 трлн доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus