USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вакцина від COVID-19 не завершить пандемію, – ВООЗ

15 Вересня 2020 07:40
У європейському представництві Всесвітньої організації охорони здоров’я повідомили, що майбутня вакцина від COVID-19 не завершить пандемію.

Водночас, вона не буде однаково ефективна для всіх груп населення. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганс Клюге, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Daily Star.

«Я весь час чую: «Вакцина завершить пандемією». Звичайно, ні! Ми навіть не знаємо, чи вакцина допоможе всім групам населення. Зараз ми бачимо деякі ознаки того, що вона допоможе одній групі, а іншій ні. Кінець пандемії – це момент, коли ми як спільнота навчимося жити з цією пандемією. І це залежить від нас, у цьому позитив», – розповів чиновник.

За прогнозами ВООЗ, вже з наступного місяця у країнах Європи відбудеться зростання смертності від коронавірусної хвороби. При цьому, збільшення кількості смертей буде пов’язано зі зростанням кількості випадків захворювання.

«Ситуація ускладнюється. У жовтні та листопаді ми побачимо більшу кількість смертей», – зазначив Клюге.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 15 Вересня 2020 08:12
Отож то кому навредить дехто може ібуде помирати але колоти будуть всім
123 до 111 Показати IP 15 Вересня 2020 11:23
Краще так ніж ніяк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus