USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вартість проїзду у Нововолинську підвищили до 4 гривень

15 Березня 2018 11:25
У Нововолинську з 20-го березня діятимуть нові ціни на проїзд: по місту - 4 гривні, до Благодатного – 7 гривень, для дітей шкільного віку – 3 гривні, інформує Буг.

Нові тарифи на проїзд в міських автобусних маршрутах затвердили під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради 15-го березня.

Попередньо це питання розглянули 12-го березня на громадських слуханнях.

На засіданні виконкому начальник відділу та зв’язку Юрій Коцура зазначив:

«Усю процедуру щодо підняття тарифів на проїзд – дотримано. Регуляторний акт був поданий до відділу економіки, далі Антимонопольний комітет погодив тарифи та були проведенні громадські слухання. Жодного письмового звернення на рішення регуляторного акту до міської ради не надходило».

Міський голова Віктор Сапожніков зобов’язав перевізників розвісити оголошення в автобусах про нові тарифи.

В рішенні виконкому зазначили, що вони вступають в силу після опублікування на офіційному сайті Новововлинської міської ради. При обговоренні проекту рішення визначали дату, з якого він вступить в силу. Дійшли згоди – 20 березня, щоб була можливість повідомити усіх мешканців міста про нові ціни.

- на маршрутах № 1, 2, 2а, 6, 8 – 4,00 грн.;

– по маршруту № 13 «АС Нововолинська – смт. Благодатне» – 7 грн;

– по маршрутах №4 «6-й М-н – дачний масив Прикордонник» – 10 грн, № 4а «Пожежна площа – дачний масив Прикордонник» – 7 грн;

– по маршруту № 14 «5-й Мікрорайон – шахта №9» – 7 грн, від пожежної площі – 5 грн. Для дітей шкільного віку проїзд з 1-го вересня по 15 травня становитиме 75 % вартості, тобто 3 гривні. Тариф діятиме і по місту, і до селища Благодатне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 15 Березня 2018 12:13
Я в шоцi, панове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus