USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ваш син потрапив у ДТП, потрібні гроші»: луцькі поліцейські спіймали телефонного шахрая

25 Вересня 2020 15:50
Працівники Луцького відділу поліції за декілька годин «вичислили» телефонного шахрая. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

«Доброї ночі, ваш син потрапив у ДТП, терміново потрібні гроші», - з такими словами о 2 годині ночі до літньої пенсіонерки зателефонував невідомий. Розгубившись, 82-річна жінка погодилася на всі умови зловмисника, наготувала кошти і вже через деякий час передала йому 8 тисяч гривень. Опісля, зателефонувавши до сина, лучанка зрозуміла, що стикнулася з шахраями, тому негайно повідомила до поліції.

Поліцейські взяли в жінки всі важливі покази та негайно розпочали пошуки. Завдяки злагодженим діям правоохоронці вже близько 20 години вийшли на слід шахрая та спіймали його.

Зловмисником виявився 29-річний уродженець Луганської області. За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні злочину. До слова, санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
потерпілий Показати IP 25 Вересня 2020 16:01
Да то капець! Скільки з людьми подібного трапляється і справи у кабінетах пилом припадають, а потерпілим кажуть, що "мертва" справа, а тут знайшли?! Підкажіть до якого слідчого звернутись, щоб так оперативно розшукали!
вася до потерпілий Показати IP 25 Вересня 2020 21:08
... до внука бабусі
Анонім Показати IP 27 Вересня 2020 08:50
молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus