USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вбили зі стрілецької зброї: подробиці загибелі фотожурналіста Левіна

2 Квітня 2022 18:24
Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом вбивства військовими російської федерації українського фотожурналіста Максима Левіна на Київщині.

Про це інформує пресслужба Київської обласної прокуратури.

“Вишгородська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)”, - повідомили в пресслужбі.

Так, за даними слідства, у березні поточного року зник зв’язок з українським фотожурналістом Максимом Левіним, який висвітлював події, пов’язані з військовою агресією російської федерації на території Київської області.

“Тіло журналіста знайдено на території села Гута Межигірська Вишгородського району. За попередньою інформацією, беззбройного Максима Левіна військовослужбовці збройних сил рф вбили шляхом двох пострілів зі стрілецької зброї”, - зазначили в прокуратурі.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи направленні на встановлення всіх обставин цього злочину, зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, 1 квітня після тривалих пошуків у районі села Гута Межигірська на Київщині поліція знайшла загиблим фотографа та документаліста Макса Левіна.

Левін відомий український фотокореспондент та документальний фотограф і оператор. Співпрацював з Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus