USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Вчора на Волині блискавка спричинила чотири пожежі

3 Липня 2022 10:22
Минулої доби на Волині рятувальники ліквідували 7 пожеж, з яких 4 – спричинені влучанням блискавки у будівлі.

2 липня пожежі трапилися у Луцькому, Камінь-Каширському та Ковельському районах, повідомили у ДСНС Волині.

Зокрема, о 15:56 рятувальники 14 ДПРЧ смт Ратно та працівники місцевої пожежної охорони смт Заболоття ліквідували пожежу в господарській будівлі в смт Заболоття Ковельського району. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок влучання грозового розряду у будівлю.

А в селі Підцир’я Камінь-Каширського району рятувальники ліквідували горіння хати-пустки, що також загорілася через влучання блискавки.

У селі Ворокомле Камінь-Каширського району з цієї ж причини горіла ще одна господарська споруда. О 20:15 силами рятувальників 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського та працівників місцевої пожежної охорони сіл Видерта й Залаззя пожежа ліквідована. Вогонь знищив дах і перекриття, пошкодив господарський інвентар і сіно, що там зберігалося.

3 липня о 01:14 до Служби 101 надійшло ще одне повідомлення про пожежу, спричинену влучанням блискавки в покрівлю житлового будинку в селі Люб’язь Любешівської територіальної громади.

О 01:27 за викликом прибули рятувальники 12 ДПРЧ смт Любешів та працівники місцевої пожежної охорони с. Дольськ. Горіння покрівлі на площі 4 м² приборкали о 01:38.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus