USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині під час пожежі загинув 51-річний безробітний

26 Лютого 2021 10:24
За минулу добу рятувальники загасили 4 пожежі на Волині.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Так, о 16:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Замшани Ратнівського району, що виникла через необережне поводження з вогнем власника оселі. Вже о 16:24 вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Ратного та працівники місцевої пожежної охорони Замшани локалізували пожежу, а о 16:42 остаточно її ліквідували, врятувавши її від знищення вогнем.

Вогнем знищено лише речі домашнього вжитку та частково пошкоджено стіни.

У селі Завидів Іваничівського району працівники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Іванич та місцевої пожежної охорони села Павлівка о 4:44 ліквідували пожежу в дерев’яній господарській споруді.

У селі Мельниця Ковельського району о 3:57 зайнялася вогнем хата-пустка. Вже о 4:28 ковельські рятувальники локалізували пожежу, а о 5:30 остаточно її ліквідували. Вогнем знищено 60 метрів покрівлі та перекриття, міжкімнатні перегородки, пошкоджено 3 вікна і 1 двері. Під час гасіння пожежі виявлено обгорілі рештки 51-річного безробітного громадянина.

О 21:49 уселі Низкиничі Іваничівський у дерев’яній господарській споруді через коротке замикання холодильника виникла пожежа, яку оперативно ліквідували нововолинські рятувальники. Вогнем знищено 15 автомобільних шин, холодильник, частково пошкоджено стіни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus