USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вчинив ДТП та випив: у Луцьку водій хотів відкупитися від патрульних за 500 гривень

19 Липня 2020 12:36
В обласному центрі Волині водій, який вчинив ДТП на бульварі Дружби Народів, хотів відкупитися від патрульних за 500 гривень, стверджуючи, що вживав спиртне вже після аварії. Чоловік заплатить понад 10 тисяч штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, патрульні отримали повідомлення про вчинення дорожньо-транспортної пригоди без потерпілих на бульварі Дружби Народів за участю автомобіля «ВАЗ 2106».

По приїзду на місце вчинення ДТП поліцейськими встановлено, що водієм транспортного засобу являється громадянин, який перебував в стані алкогольного сп`яніння. У подальшому, з метою оформлення матеріалів адміністративних правопорушень, водія запросили до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Вже там він запропонував поліцейським хабар 500 гривень, аби його не притягали до відповідальності.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Чоловік заплатить 10 тисяч 200 гривень штрафу.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 19 Липня 2020 14:30
Значить теперишнім гаїшнікам 500 грн.то не гроші... довели "бідних" що навіть через пресу жаліються і нагадують що треба давати більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus