USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вчився їздити: 14-річний юнак за добу викрав 3 авто і тричі потрапив у ДТП

30 Листопада 2020 20:56
У Харківській області школяр за добу викрав три автомобілі і тричі потрапив у ДТП.

Про це повідомляє поліція області 30 листопада.

«За добу 14-річний житель Краснокутського району викрав три автомобілі – УАЗ, ВАЗ-2121 і Фольксваген Транспортер», – йдеться в повідомленні.

Інформація про зникнення транспортних засобів надійшли в поліцію 29 листопада. Правоохоронці встановили особу зловмисника.

«Як пояснив неповнолітній, він хотів повчитися їздити на авто, але не впорався з керуванням і тричі потрапив у ДТП. Першим хлопець викрав «УАЗ», на якому відразу в’їхав в огорожу домоволодіння. Пересівши на «ВАЗ-2121», підліток зніс паркан сусіднього будинку і врізався в дерево. На Folkswagen Transporter хлопець також зіткнувся з деревом», – додали правоохоронці.

Тепер транспортні засоби повернуті власникам. Відомості про події внесені в ЄРДР за статтею про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus