USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вдома чекають сини, – захисниця з волинської бригади, яка воює на сході

2 Червня 2022 16:12
Захисниця Мар’яна з волинської бригади підписала контракт із ЗСУ 3 роки тому, а тепер вона з чоловіком Євгеном захищає кордони України на Донеччині.

Про це повідомляють у 14 ОМБр.

«Коли підписала перший контракт більше 3 років тому, сказала собі – до закінчення служби стригтися не буду. Контракт закінчився, місяць тому підписала другий. А підстригатися все не виходить, напевно, доведеться уже після Перемоги...

Ми з Мар’яною розмовляємо, сидячи на поваленому дереві, біля закинутої хати, в забутому Богом селі на Донеччині. Десь недалеко – звуки бою, а в нас купа тем для розмови. Але всі вони настільки болючі, що хочеться говорити про щось буденне, дівчаче і тепле, – як Мар’янина вогняна коса, від якої неможливо відірвати очей...» – йдеться у дописі.

І Мар’яна, і її чоловік Євген, теж військовослужбовець нашої Князівської бригади, – на фронті. Удома на маму з татом чекають двійко синів. Вони дуже сумують, зізнається Мар’яна, але розуміють, для чого і заради кого батьки за тисячу кілометрів від них.

«У нас найкращі діти в світі... Як і кожна дитина, вони дуже хочуть мами і тата. Але чудово знають: якщо зараз нас не буде тут, на фронті, то фронт і «рускій мір» може прийти і в наш дім. Тому, навіть якщо буде можливість, я не поїду звідси додому, я не залишу своїх!» – каже військовослужбовиця.

Мар’яна відсилає дітям їхню спільну з чоловіком світлину, яку встигла зробити під час їхньої короткої зустрічі. А її вогняна коса чомусь навіює думки про дім і безпеку...

«Знаєш, я ж іще не отримала свою ділянку землі як учасник бойових дій. На Волині, кажуть, землі на це вже немає. Тож приглядаємося до землі десь у Ростовській області. Думаю, на нашу бригаду там вистачить», – жартує жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus