USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Ведучий «Орла і Решки» майже два тижні з сином був в оточенні у Бучі

11 Березня 2022 15:59
Ведучий популярної телепрограми «Орел і Решка» Євген Синельников майже два тижні перебував у заблокованій Бучі разом з сином. Наразі їм вдалося евакуюватися.

Про це повідомляє УНІАН.

«Ми живі, все добре наскільки це можливо. Але ми всі вирвались завдяки зеленому коридору і вже в безпеці. Ці два тижні було справжнє пекло. Авіація, кадировці, артилерія, зустріч з ворогом в своєму будинку віч-на-віч...», – пригадав він.

Водночас ведучий зазначив: завжди під час поїздок з сином він звертав його увагу на навколишню красу. Тепер же від неї не залишилося ні сліду. Натомість що його вразило – це згуртованість українців.

«Ми вперше їхали зеленим коридором через Гостомель і Бучу, і я просив його заплющити очі, бо це і для дорослої психіки бачити важко. Згорілі багатоповерхові будинки, зруйновано все, тіла, які лежать просто неба. Ми зараз проїхали майже всю Україну. Така вимушена мандрівка. Я був вражений тим, як згуртувалися люди, як кожен підтримує один одного, як просто на трасі роздають гарячу їжу, одяг, як розраджують одне одного. Це те, чим ми переможемо. Вони воюють з Україною, а переможуть українці», – наголосив він.

Євген Синельников звернувся до росіян, зауваживши, що тепер не існує словосполучення «російські друзі», бо звучить це бридко.

«Ну що, росіяни, починаєте розуміти, що Україна і Росія – не одна країна, а українці й росіяни не один народ? У нашому Гімні є слова «Душу й тіло ми положим за нашу свободу». А ви «терпіли», ви раби однієї «людинки». Але якщо раніше за ваше рабство вам платили хороші гроші, то тепер все це закінчиться і лишитеся просто рабами. А Україна розквітне, та ви цього не побачите, бо вас не випустять нікуди. Вітаю в Північній Кореї, тварюки», – резюмував ведучий.
Нагадаємо, еквакуація цивільного населення Бучі мала відбутися кілька днів тому, проте окупанти постійно її зривали, обстілюючи гуманітарні колони і блокуючи автобуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus