USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Велодень-2023»: вулицями Луцька проїхали тисячі людей

21 Травня 2023 17:27
Традиційно, щороку Луцьк долучається до всеукраїнської акції «Велодень», організаторами якої є Асоціація велосипедистів Луцька, СК «Лучеськ» та за сприяння Луцької міської ради.

Це найбільша велоподія, що об’єднує шанувальників активного відпочинку та велоспорту, повідомляють у міськраді Луцька.

Сьогодні, 21 травня, біля ТРЦ «ПортCity» зібралося безліч жителів нашої громади – як дітлахи, так і представники поважного віку. У акції взяли участь більше двох тисяч осіб.

Масовий велопробіг вулицями міста відбувається задля популяризації активного відпочинку та велосипеда, як екологічної альтернативи авто.

До свята велолюбителів долучився і Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Велодень – це захід, що пропагує здоровий спосіб життя та активний відпочинок. Дякую Богу та Збройним силам України за те, що ми у Луцьку, у такий складний для країни час, можемо проводити масові спортивні заходи. Сьогодні вулицями нашого міста проїде багато як дорослих, так і юних велолюбителів. Люди засумували за такими подіями.

Дякую організаторам та усім, хто долучився до проведення сьогоднішнього велопробігу», – зазначив під час заходу міський голова Ігор Поліщук.
Продовжилося свято поблизу торгівельного центру, де на всіх учасників чекали конкурси та розваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 21 Травня 2023 18:12
Цікаво як островкі безпеки обїзжали........це ж не жарт,об'їхати острівець за мільйон....але ж острівець має бути крутий,бо швейцарії його розробили.....В місті був справжній колапс....чому не було попереджень за вчасно,чому все місто було перекрите......скоріж би ті вже вибори....а то одні державу вшапіто перетворили а женевське озеро луцьк...
Здоровий глузд до Лучанин Показати IP 22 Травня 2023 10:09
Мены дуже сумно выд того, що Луцьк "пасе задніх" щодо інклюзивної інфрастуктури для маломобільних громадян і роверистів (і електросамоктників) зокрема. Спитаєте - я що ти зробив для цього особисто ? ВІдповім - писав кучу листів (до війни ще і після) щодо велодоріжки на Волі, яка ніби є, а ніби її немає, бо біля "Опери" куча машин стоять на тротуарі (хоча законом це заборонено). Писав щодо високих бордюрів, які не можуть подолати інваліді-візочники, з купою фотографій. Результат - нульовий. Є дуже шановний пан Осіюк М.П, який на критичні дописи відповідає "зате ми за звітний період вклати 1000 метрів асвальту". Я не розумію, як далі місто має розвиватись з таким керівником ЖКГ. Дуже сумно.
Кіт до Лучанин Показати IP 24 Травня 2023 12:37
Острівці небезпеки обїзжали з матюками, Про перекриття вулиць було в смі повідомлено завчасно! Маю надію що ти несильно був в встресі за ту одну годину раз на рік,інакше я цього невитримаю)))
Роверист Показати IP 21 Травня 2023 20:32
Затія з проведенням такого дійства, без сумніву, має право на існування ! Але за стільки років проведення "Велодня" організатори так і не напрацювали і не втілили позитивного, передового, продиктованого практикою досвіду. По перше. Не вироблено культури і не пропагується культура проведення таких заходів, бо просто переслідується одна мета: - політичної вигоди для організаторів. По друге. Постійно наражають учасників на небезпеку, змішучи докупи як дошкільнят, батьків з малими дітьми, недоростків-опаришів, які провокують своєю манерою їзди на аварійні ситуації. Третє. Оскільки фізичні кондиції різні - не всі витримують заданий темп їзди. Та й дорослі як не парами, то навіть поперечними квартетами перекривають потік, бо вони приїхали поговорити в колоні. А диск-жокеї з голосами євнухів окрім красування собою не інструктуть учасників ! І наостаннє: - всі мали змогу пересвідчитись у негативному результаті ремонту пр. Волі - стихійні зупинки і завали у місцях отих непотрібних острівків, адже і велосипедисти також учасники дорожнього руху ! Вчіться аналізувати і робити висновки !
Я Показати IP 21 Травня 2023 20:48
Класно катаються,тоді кому воювати?
Реро Показати IP 21 Травня 2023 20:52
На фото одні мужики,чому вони не нборонять країну. Це вже не жарт. Кому війна в їм розваги. .
Were до Реро Показати IP 21 Травня 2023 22:26
Ти сюди з окопу пишеш?
Представник ТЦКСП Показати IP 21 Травня 2023 22:43
Бачу в нас багато здорової витривалої молоді, і всі в одному місці в один час, набагато зручніше ніж листи на заводи писати. Треба міняти концепцію. Ах стоп, діє якесь табу на зачіпання розваг хіпстерів
Батько Показати IP 22 Травня 2023 08:24
Ну реально, позбирались одні тилові альфа-самці.
лучанин Показати IP 22 Травня 2023 10:07
противно дивитися! в основному - здорові молоді бугаї! (звиняйте за вислів, але це так!) скажіть, кому це треба????? гинуть молоді оюнаки та дівчата...вони що, не хотіли би теж покататися на ровері!!!! але вони захищають країну!!!! бо вони не мають броні!!! а яка може бути бронь під час війни???? ясне діло - інваліди! а тут.....не правильно все це!
Лучанин до Лучанин Показати IP 22 Травня 2023 10:46
То пенсіонери і штунди !
Товарісч Лучанин (95.133.242.14) - Рожище. Який ти лучанин?
Естет Показати IP 22 Травня 2023 10:49
А мер у тріко такий красівий !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus