USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вячеслав Рубльов просить відремонтувати дорогу до Рожища

6 Жовтня 2019 09:00
Народний депутат України Вячеслав Рубльов просить в уряду знайти кошти в державному бюджеті на 2020 рік для ремонту дороги, яка сполучає місто Рожище та село Сокіл.

Відповідний запит депутат скерував до Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Як відомо, відрізок дороги з міста Рожище до села Сокіл в жахливому стані. Величезні вибоїни та ями створюють незручності для пересування. Мешканці села Сокіл ще з 2006 року неодноразово зверталися до керівників району та області, аби ті знайшли кошти в бюджеті для ремонту.

Аби вирішити наболілу проблему, народний депутат України Вячеслав Рубльов підготував звернення до уряду країни, аби в майбутньому бюджеті передбачили кошти на ремонт дороги з Рожища до Сокола.

«Такий стан дороги створює проблеми і для оперативного доїзду усіх екстрених служб. Улітку екстрена медична допомога не встигла вчасно приїхати на виклик до хворого, внаслідок чого стався летальний випадок. Жителі Топільненської, Пожарківської, Кобченської, Сокільської, Навізької сільських рад постійно скаржаться на негативний стан дороги, через який перевізники відмовляються здійснювати пасажирські перевезення», – йдеться в документі.

Нардеп наполягає, аби пи плануванні видаткової частини Державного бюджету України на 2020 рік передбачити необхідне фінансування для проведення капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Т-18-02 на відрізку від міста Рожище до села Сокіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонер Показати IP 6 Жовтня 2019 10:57
І все?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus