USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Від поранень, отриманих біля Вугледара, загинув Герой з Волині Богдан Сак

31 Січня 2023 16:20
На війні загинув житель Лемешева Луцького району Богдан Анатолійович Сак (25.01.1990 р.н). Життя навідника мотопіхотного батальйону обірвалося 27 січня від отриманих поранень, несумісних з життям, в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Вугледар Донецької області.

Про це повідомили у Горохівській міській раді.

«Сьогодні та завтра (31 січня та 1 лютого) оголошено днями жалоби у Горохівській територіальній громаді. На установах та організаціях громади будуть приспущені Державні прапори.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Богдана. Це важка втрата для кожного із нас... Горохівська територіальна глибоко сумує разом з родиною загиблого.

Про деталі прощання з військовослужбовцем повідомимо додатково», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus