USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Від поранень, отриманих у бою, помер Артем Ротмістренко з Підгайців

16 Вересня 2022 11:37
Страшна звістка з війни надійшла у село Підгайці. 36-річний Артем Ротмістренко отримав тяжкі поранення 13 вересня в результаті мінометного обстрілу противника у бою за Батьківщину поблизу Білогірки Херсонської області.

14 вересня воїн помер від отриманих вогнепальних поранень під час евакуації, коли йому надавали медичну допомогу. Про це повідомили у Підгайцівській сільській раді.

Як повідомили військові, солдат виявив стійкість та мужність у бою.

На військову службу Артем був мобілізований 21 березня 2022 року Луцьким РТЦК та СП Волинської області.

«У ці дні скорботи важко віднайти слова, які змогли б полегшити душевний біль родини від невиправної утрати. Прийміть найщиріші співчуття. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами у годину скорботи. Слава та вічна пам'ять захиснику. Царство Небесне», – йдеться в повідомленні.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині полеглого Героя. Вічна шана і слава Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus