USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Від важкої хвороби помер військовий Едуард Масленніков. Його поховають на Волині

12 Липня 2023 16:47
Завтра, 13 липня, у Володимирі відбудеться прощання з військовослужбовцем однієї з військових частин, яка дислокується у місті, - сержантом Едуардом Масленніковим. Воїн помер від важкого захворювання в госпіталі.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

48-річний боєць служив у ЗСУ за контрактом, протягом деякого часу проживав у Володимирі. За бажанням родини, його поховають на Алеї слави на Федорівському кладовищі.

Прощання з померлим захисником розпочнеться о 10.00 за адресою вулиця Княгині Ольги, 35/1.

О 10.40 формують коридор шани від вулиці Княгині Ольги, який далі пролягатиме вулицями Ковельською та Драгоманова до храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, де об 11.00 розпочнеться чин похорону.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлого! Вічна пам'ять, честь і шана військовому!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus