USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від важких поранень помер у госпіталі військовий з Турійщини Вадим Гунько

28 Березня 2023 16:09
Від тяжких поранень, отриманих у боях за Україну в госпіталі помер 45-річний військовослужбовець Вадим Гунько з села Перевали Ковельського району.

Як повідомив у Фейсбуці член виконкому Турійської ТГ Василь Гут, завтра, 29 березня, після 15:00 (час та маршрут буде уточнено) відбудеться зустріч Героя, який добровільно приїхав з-за кордону й 28 травня 2022 року став на захист своєї сім'ї та рідного краю. Воював у складі 14-ї ОМБР. У бою під Куп'янськом 15 березня отримав важке поранення. Серце Героя перестало битися вчора, 27 березня.

У четвер, 30 березня, о 12:00 годині у місцевому Свято-Успенському храмі ПЦУ в селі Перевали відбудеться панахида, а сам чин поховання буде перенесено в Ковель на Алею Слави.

«Просимо турійчан гідно зустріти Героя, організувати живий коридор та віддати останню шану нашому захиснику, він усвідомлено поклав життя заради України та нашої Перемоги. Слава Україні! Слава Герою!» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Царство Небесне, вічна пам’ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus