USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Зимнівської ОТГ офіційно приєдналася ще одна сільська рада

27 Грудня 2017 19:55
На передноворічній сесії Зимненської ОТГ 27-го грудня офіційно відбулося приєднання Хмелівківської сільської ради. Відтак, депутатський корпус збільшився на 4 депутатів, а населення громади зросло на понад тисячу осіб, пише БУГ.

В неділю, 24-го грудня, у Хмелівківській сільраді відбулися вибори депутатів до Зимнівської сільської ради. На приєднаній території було створено 4 одномандатні округи та обрано чотирьох депутатів. Відтепер депутатський корпус ОТГ складає 26 обранців.

На сесії депутатів Зимнівської ОТГ відбулося вручення посвідчення депутата. Також в свої обов’язки вступив староста.

«Вітаю з обранням. Бажаю вам бути активними депутатами та працювати для громади. Хоча, щоб всі працювали на результат, а не відстоювали політичні інтереси. Будемо разом працювати для громади», – привітав голова ОТГ В’ячеслав Католик.

Нагадаємо, що у Володимир-Волинському районі ще дві сільські ради не вирішили до кого доєднатися – Березовичівська та Хобултівська. І до моменту поки ці дві громади не визначаться до кого приєднатися, до того моменту і буде функціонувати Володимир-Волинська районна рада. Раніше на сесіях Хобултівської сільради обговорювалася можливість приєднатися до Зимного. Березовичівська сільрада розглядає ще й варіант приєднатися до громади Локачинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus