USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Від заморозків до злив та потепління: якою буде на Волині погода на Великдень

26 Квітня 2021 19:10
У тиждень перед Великоднем погода на території області буде дуже примхливою. І заморозки, і зливи, і вітри на межі шторму, і нетривале потепління – чого тільки не прогнозують синоптики волинянам у передсвяткові дні.

Про найбільш актуальні прогнози погоди на наступний тиждень Інформаційному агенству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі гідрометеорології.

Як повідомив черговий синоптик, 27-28 квітня на території області збережеться суха погода без опадів. Вночі синоптики очікують сильні заморозки у повітрі – від 0 до −5 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від 5 до 10 градусів вище нуля.

З 28 квітня очікується надходження теплого повітря з Атлантики, тож вже 29 квітня, на Чистий Четвер, температура повітря зросте від 12 до 17 градусів тепла.

30 квітня та 1 травня температурні показники на Волині ще більше зростуть – від 14 до 19 градусів вище нуля вдень і 5-10 тепла нічної пори доби. У п’ятницю, 30 квітня, очікуються опади у вигляді дощу, 1 травня – невеликий дощ вдень.

На жаль, таке потепління триватиме недовго.

На Великдень, 2 травня, погода на території області буде прохолодною.

«Цього дня пройде циклон з Атлантики, який принесе значні дощі з поривами вітру 15-20 метрів за секунду. Також на Великдень очікуємо зниження температури від 10 до 15 градусів тепла вдень, а також значні дощі. Тобто, кажучи простою мовою, 27 та 28 квітня буде без опадів і холодно, зате 29 та 30 квітня – потеплішає і задощить. 1 травня – також буде досить мокро. На другий день Пасхи, 3 травня, погодні показники будуть майже аналогічними, як і на перший, проте з меншою кількістю опадів. Денна температура повітря коливатиметься від 10 до 15 градусів вище нуля, вночі – 1-6 градусів тепла», – розповів черговий синоптик Волинського обласного центру гідрометеорології.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 26 Квітня 2021 22:38
В нас як тільки наступило похолодання після 12 квітня то місцева Луцька влада припинила опалювальний сезон. Дуже "мудре" рішення прийняли для людей. В квартирах зараз дуже холодно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus