USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Відбивали трактор: учасники волинського угрупування знову побили поліцейського

26 Серпня 2020 12:25
У Камінь-Каширському районі місцеві жителі побили поліцейського, коли той з напарником зупинив трактор, навантажений нелегальним піском без документів. Зазначимо, що це не перший подібний епізод: декілька місяців тому молодик з цієї ж компанії побив поліцейського, а в 2018 році ті ж особи влаштували шарпанину з поліцією через відмову віддавати «євробляху», яка підлягала вилученню.

Інцидент трапився у суботу, 22 серпня, ввечері. У селі Брониця Камінь-Каширського району співробітники сектору реагування патрульної поліції виявили трактор Т-25 з причіпом. Транспортний засіб був навантажений піском та рухався, порушуючи правила дорожнього руху. Після його зупинки, водій трактора втік та викликав «групу підтримки» на допомогу.

На місце події почали сходитись агресивно налаштовані молодики. Як розповіли місцеві, протидію поліції знову чинила сумнозвісна в цілому районі сім‘я місцевого священнослужителя Олександра Сидорчука. Очолює угрупування Рувим Сидорчук разом зі своїм братом Антоном. Молодих хлопців у їхніх намаганнях «тримати» район підтримав дядько Леонід Шахно, який багато років займається незаконним видобуванням та продажем будівельного піску та цінних піщаних порід.

Розпочалася шарпанина, внаслідок якої молодики побили поліцейського: той дістав гематоми, забої обличчя, ніг та тіла. Зрештою правопорушники відтіснили правоохоронців та забрали трактор.

На місце виїхали бійці спецпідрозділу КОРД. Працівники поліції доставили у місцевий відділ поліції трьох найбільш активних правопорушників. Двох з них, 18-річного Юрія Сидорчука та 23-річного Андрія Шахно, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб вилучили.

Затриманим слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб), ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця), ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Окрім цього, Юрію Сидорчуку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Учора Камінь-Каширський районний суд Волинської області обрав підозрюваним запобіжний захід: Юрію Сидорчуку – тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави, Андрію Шахно – домашній арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Надія Показати IP 26 Серпня 2020 12:41
І що далі? А нічого!!!! Позор начальнику К.Каширського РВ, що не може поставити на місце сцикопіхоту.....
121 до Надія Показати IP 26 Серпня 2020 13:06
То не начальнику позор а суддям. Чому одному з них обрали домашній арешт а не СІЗО? Потрібно пару чоловік з тої банди посадити на пару років в тюрму щоб інші боялися! А то центром міста ходити страшно, особливо коли перегони на авто влаштовують
Володимир Показати IP 26 Серпня 2020 12:56
А яка доля такториста та краденого піску? Чи на фоні більш серйозного злочину про крадіжку та порушення ПДР забули?
Лучанин до Володимир Показати IP 26 Серпня 2020 13:36
Я скажу вам з точки зору типового жителя поліського, а може, і українсього села: Пісок не крадений, ми його просто взяли, бо нам він потрібний. А ще ми так само заготовлямо ліс, коли нам потрібно, ловимо рибу сітками(ми рибалки, а не бракон"єри). У вільний час п"ємо горілку і катаємось дуже швидко на мотоциклах, які ніде не зареєстровані(бо ж грошей нема на такі дурниці), а поліція нам заважає чесно жити, бо каже, що не можна отак просто взяти піску. А о-о-от в Європі... І далі йде якась байка.
І взагалі до Лучанин Показати IP 26 Серпня 2020 15:31
І взагалі, підійшов до того ж карєру з піском, чи дубового гаю, порахував до трьох, і якщо хазяїн не знайшовся, полішук вважає це добро своїм... А поліція то зло, мішає дуже сильно.
Оля Показати IP 26 Серпня 2020 13:45
це справжнє бандитське формування. Усі ці твар*ки повинні гнити у в`язниці
Анатолій Показати IP 26 Серпня 2020 13:53
Да-а-а, ото полішуки дають жизні. Така собі "влада на місцях" яка живе по своїх законах. Бардак корочше кажучи.
Остап Вакарчук до "Л Показати IP 26 Серпня 2020 14:28
Мені ваш скептицизм дуже сподобався. Написано дійсно з мудрою усмішкою на життя односельчан одного з українських селищ, чи все ж таки в одному з поліських селищ, де не існують українські закони. А ще кажуть люди, що ми у Європу йдемо!? Чи в ..пу?!
Міліціонер Показати IP 26 Серпня 2020 14:45
В цивілізованому світі ті штундафанські вир*дки лежали б біля того трактора з простреленими колінцями і мешкали, як баранчикии.....
Активіст Показати IP 26 Серпня 2020 14:56
Камінькаширська республіка?
О! до Активіст Показати IP 26 Серпня 2020 15:32
Ні, просто чергові чушкани на зону.
читач Показати IP 26 Серпня 2020 17:33
Вже смішно читати:"Побили поліцейського".Невже працівники правоохоронних органів бояться застосовувати спецзасоби та зброю проти тих штунд???Нинішні поліцейські мають дуже добре сердце і зовсім не мають гордості,самоповаги і гідності.Ще років так 20-25 тому, ні одне падло не підняло б руку на міліціянта,через те як казав Кузьма Скрябін "Воно було б пижд....ене і стріляне..."
Надія до читач Показати IP 27 Серпня 2020 07:26
А ти застосуй, якщо їх пи***ть на рівному місці, то уяви що зроблять як вони стрельнуть в когось. То ж уркаїнські закони))))
Анонім Показати IP 26 Серпня 2020 17:39
Брехня
Vladimir Показати IP 26 Серпня 2020 22:56
В цивілізованому світі поліція не трогае трактористів Там не потрібно мати посвідчення тракториста
11111 Показати IP 27 Серпня 2020 07:48
так нехай їдеп на тракторі пяний, наїде на людину, протаранить якийсь транспортний засіб а всуді адвокат буде доказувати, що він невчив правила бо непотрібні права і так сталося пробачте
Ось Показати IP 27 Серпня 2020 08:27
От вам і штунди. Не п’ють, не курять, не матюкаються. Тільки крадуть.
Суддя Показати IP 27 Серпня 2020 14:50
Просто їх треба посадити на 10 років, і все буде порядок.
Antek Показати IP 31 Серпня 2020 01:28
Саме більше вражає, питаєшся у них чому не ідете в армію? Відповідь одна, - НАМ ВІРА НЕ ДОЗВОЛЯЄ А БИТИ ЛЮДЕЙ, І РОБИТИ ТАКЕ РОЗГІЛЬДЯЙСТВО МОЖНА. Я за такі речі, мафію(штундівську) поодному виловив би, бідні б були що я їх зловив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus