USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, який відкусив вухо чоловікові, відбувся громадськими роботами

13 Червня 2020 22:59
На Волині під час бійки, яка раптово виникла між двома чоловіками, один з них вдарив іншого лавкою по спині, відкусив мочку вуха та штрикнув пальцем в око.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 1 січня 2020 року близько 2 години 30 хвилин обвинувачений, перебуваючи у дворі будинку, під час раптової суперечки з потерпілим вдарив його лавкою по спині. Після цього між чоловіками почалася шарпанина, і вони впали на землю. Вже лежачи на землі, обвинувачений відкусив потерпілому мочку правого вуха та вдарив пальцем у ліве око.

Під час допиту обвинувачений розповів, що разом зі своїм товаришем в нічний час перебував у дворі будинку, де вони намагалися закрити двері автомобіля, який належить його другу. Обвинувачений зазначив, що в цей час до них підійшов потерпілий та почав щось говорити, звертаючись до його товариша та висловлюючись нецензурними словами. З його слів, він запропонував йому іти своєю дорогою та не заважати їм.

Тоді між ними виник конфлікт, під час якого вони почали шарпати один одного за одяг та попадали на землю, продовжуючи боротьбу. Тоді потерпілий вкусив його за палець, а він у відповідь його за вухо. Не виключає, що у бійці міг вдарити потерпілого в ділянку ока та спричинити йому тілесні ушкодження. Проте заперечив факт нанесення удару лавкою по спині потерпілого. Просив суворо його не карати.

Натомість потерпілий пригадав, що повертався додому від знайомих, де святкували день народження та вживали спиртні напої. В дворі будинку почув, як хтось гримав дверима автомобіля. Знаючи, що у населеному пункті бувають крадіжки, він підійшов до обвинуваченого та його товариша, при цьому запитав, що сталося, та почув у відповідь, що вони не можуть закрити двері автомобіля. Тоді він запропонував свою допомогу, при цьому намагаючись з`ясувати, чому вони вночі перебувають у дворі будинку. Під час розмови обвинувачений, схопивши дерев`яну лавку вдарив нею по спині, після чого вони схопили один одного за одяг та попадали на землю. Під час боротьби обвинувачений умисно відкусив йому мочку правого вуха та пальцем руки вдарив в око, заподіявши при цьому тілесні ушкодження.

Відтак, суд призначив обвинуваченому покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus