USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Відмовились лікувати в Італії: лучанина на відпочинку ошукала страхова компанія

25 Червня 2019 23:21
Із лучанином Віктором Тимощуком трапився нещасний випадок: чоловік отримав травму ноги на схилах гори Монблан. Страхова компанія PZU Україна не йшла на контакт з чоловіком, відписуючись тільки повідомленнями у Viber. Через це чоловіку відмовили у наданні медичної допомоги в Італії, а, повернувшись в Україну, страховики проінформували повідомленням у Viber про те, що згідно договору вони не зобов’язані покривати медичні витрати в країні проживання.

Про це дописує на своїй сторінці у фейсбуці постраждалий від афер так званих страховиків.

«Усі, хто займається небезпечними видами спорту чи відпочинку та прості відпочивальники на курортах Турції та Єгипту знають, що необхідно бути застрахованим при виїзді за кордон. Тим більше це усвідомлювала наша компанія однодумців, що вже неодноразово мандрувала гірськими схилами Кавказу, Гімалаїв чи Альп, була на 100% впевнена в тому, що в разі настання травми чи нещасного випадку ми будемо забезпечені медичним обслуговуванням на чужині.

Так от і цього разу ми, придбавши недешеві поліси Sport class E (1000 грн за 3 дні на особу) в знайомій нам так званій страховій компанії PZU Україна (м.Луцьк) рушили в Альпи.

На жаль, на схилах гори Монблан зі мною, стався нещасний випадок, я отримав травму від падаючого каменя та зламав ногу. І от тут почалось найцікавіше. Виявилось, що всі цифри (а саме покриття до 60 000 Євро) на медичні витрати були вписані в договір лише для того, щоб «втюхати» нам дорогі поліси, бо шахрайська компанія PZU виконувати договірні зобов’язання зовсім не збирається», – застерігає Віктор.

Чоловік чотири дні перебував у трьох італійських клініках з переломом ноги в надії на необхідну операцію. Не отримавши медичної допомоги, був змушений вилетіти додому, щоб врятувати своє здоров’я.

Найцікавіше, що в двох клініках Віктора готували до ургентної операції. Але, враховуючи те, що PZU не йшла на контакт з юристами лікарень для влагодження всіх бюрократичних питань та всіляко ухилялась від виконання своїх зобов’язань, жодна з операцій так і не відбулась. Представники компанії вели переписку через Viber. Як пізніше з’ясувалося, усі зусилля «фахівців СК» були спрямовані на те, щоб виперти Віктора за межі дії страховки в Європі, тобто в Україну, не зважаючи на отримані ними листи від лікарів та діагнози, у яких було зазначено щодо необхідності хірургічного втручання. І як тільки Віктор прибув до луцької лікарні, «страховики» проінформували повідомленням по Viber про те, що згідно договору вони не зобов’язані покривати медичні витрати в країні проживання.

Виходить, компанія шахраїв PZU дуже гарно влаштувалась за мій рахунок: за межами України вони не хочуть виконувати свої зобов’язання а в Україні вже й не зобов’язані.

Наостанок Віктор додає:

1.Купивши страховку в PZU, не відпочивайте спокійно з думкою про те, якщо щось станеться, то ви будете дійсно застраховані.

2.Не надійтесь, що вам нададуть якусь допомогу чи рекомендацію по телефону в чужій країні.

3. Знайте: усі діагнози, листи лікарів та здоров’я клієнта – ніщо порівняно із внутрішніми інструкціями компанії щодо «оптимізації витрат» (як відповіла працівниця компанії).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Bob Показати IP 26 Червня 2019 07:06
Всі страхові без винятку в Україні лохотрон -це є проблема
Тор Показати IP 26 Червня 2019 07:54
Пане Тимощук, зайдіть в ту PZU з коктейлем молотова. Рецепти в інтернеті є. Думаю вони трохи змінять свою думку щодо власних шахрайських дій. Українці вимушені вдаватись до таких дій, нас до цього примушує держава, тому що правоохоронна судова система повністю прогнила корупцією.
Лучанин Показати IP 26 Червня 2019 08:03
Щок !
777 Показати IP 26 Червня 2019 09:31
Я їх представників посилаю нах прямо на вулиці. Без розмов! Це ж піраміда. Але всі бізнесмени туди встигли влізти, бо це є дорого! А, значить, круто!
САША Показати IP 26 Червня 2019 10:26
А мене вони нає...ли з дтп . в мене спрінтер 1999 року. Заїхав з заду пасат 2014 року. Мені побило два фонарі планку кріплення фонарів розетку форкопу ( тентований бус). Збитків нарахували 750грн.аргумент стара машина я за два стопи мусив заплатити 100$ . Некому не рекомендую з посьською компанією тільки спільна назва
Angelika Показати IP 26 Червня 2019 16:15
В Италии, если с тобой случился несчастный случай, всем предоставляют бесплатную помощь в больницах. Туристам тоже без исключения. Другой вопрос - это получить деньги со страховой компании. Надо сохранить все чеки на купленные лекарства, выписки диагнозов врачей итд.. Или подавать в суд на недобросовестную страх компанию, как в данном случае.
. Показати IP 26 Червня 2019 17:09
Подскажите, а сколько Вам обошлась эвакуация на вертолете? Вы сами ее покрывали?
Че Показати IP 26 Червня 2019 17:36
Спостерігаю, як працівниці одного із офісів даної контори в кораблику майже кожного обіду втоптують по пузирю...
Андрій Показати IP 26 Червня 2019 18:27
В мене також був нещасний випадок в Польщі (інсульт).Був застрахований в(європейський страховий союз).Відмовилися оплатити лікування,мотивація що вони (банкроти).Ось так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus