USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцької будівельної компанії відсудили 700 тисяч

18 Квітня 2020 20:53
У будівельної компанії з Луцька ТОВ «УКРАЇНСЬКІ БУДІВЕЛЬНІ СИСТЕМИ» відсудили 700 тисяч гривень заборгованості за виконані роботи по будівництву в Ужгороді.

Про це йдеться у рішенні Господарського суду Волинської області.

Так, позивач ТОВ «КОНТІ-БУД-УЖГОРОД» звернувся до суду з позовом про стягнення з відповідача ТОВ «УКРАЇНСЬКІ БУДІВЕЛЬНІ СИСТЕМИ» 700 тисяч 153 гривні заборгованості по оплаті за надані послуги.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на неналежне виконання відповідачем взятих на себе зобов`язань згідно умов договору про участь у будівництві та передачу функцій замовника в частині оплати коштів за виконані роботи.

Суд встановив, що на виконання умов договору позивач виконав відповідачу роботи. Об`єктом будівництва були секції багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями комерційного призначення на вулиці Володимирській, 90 в Ужгороді або його частина, визначена проєктною документацією. Акти виконання робіт підписані представниками сторін та затвердили їх печатками.

Також між ТОВ «КОНТІ-БУД УЖГОРОД» та ТОВ «УКРАЇНСЬКІ БУДІВЕЛЬНІ СИСТЕМИ» було укладено додаткову угоду до договору про участь у будівництві та передачу функцій замовника, відповідно до умов якої сторони підтвердили виконання робіт ТОВ «КОНТІ-БУД УЖГОРОД» у розмірі 700 тисяч 153 гривні. Відповідач зобов`язувався оплатити позивачу вартість наданих послуг, однак цього зроблено не було.

Врахувавши всі обставини, суд повністю задовольнив позов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus