USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Відома реперка померла через невдалу пластичну операцію

4 Серпня 2020 18:50
Бразильська реперка Фернанда Родрігес, більше відома під псевдонімом Mc Atrevida, померла після невдалої процедури зі збільшення сідниць.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Реп-виконавиця зробила ліполіфтинг в одній із клінік естетичної медицини в Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Під час процедури лікарі перекачали зайвий жир з її спини в сідниці. Операція обійшлася в 580 доларів.

ЧИТАТИ ЩЕ: У РОСІЇ ДРУЖИНА РОЗЧЛЕНУВАЛА РЕПЕРА З УКРАЇНИ

Через два дні 43-річна співачка відчула нестерпні болі у спині, почалося запалення в тілі.

Фернанду Родрігес відправили у відділення реанімації, але за добу жінка померла від ниркової недостатності.

Медики зазначили, що причиною смерті став сепсис. Некваліфікований пластичний хірург перед тим, як ввести жир зі спини у сідниці, змішав його з невідомою речовиною.

Поліція з’ясувала, що клініку, де робили процедуру, позбавили медичної ліцензії декілька місяців тому. Проте медичний заклад продовжував працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus