USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Ексфутболіста-зрадника з Луцька Тимощука принизили у Росії

17 Червня 2023 09:31
Екскапітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук, який працює помічником тренера у «Зеніті», не потрапив до складу пітерців на ретро-матч легенд між «Зенітом» та збірною Росії. Прізвище 44-річного уродженця Луцька в останній момент було виключено зі складу команди.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Спочатку участь Тимощука у поєдинку пафосно анонсувалась Російським футбольним союзом (РФС).
Згодом згадка про Анатолія зникла з сайту РФС.
На ситуацію з українцем звернув увагу також відомий російський коментатор Олексій Андронов.
«А де ж тренер усієї Русі Анатолій Тимощук?» – з іронією поцікавився журналіст.
Варто зазначити, що фотографія Тимощука є на рекламному постері гри.
Нагадаємо, раніше ми писали, що Анатолій Тимощук зрадив батьківщину, став агентом ФСБ і хотів легалізуватися в Європі завдяки вигаданій бабусі.

Уродженець Луцька, колишній гравець збірної України Анатолій Тимощук з 2017 року займає посаду асистента головного тренера фінансованого «Газпропом» футбольного клубу «Зеніт» із Санкт-Петербурга.

Після початку повномасштабного вторгнення Тимощук тривалий період не висловлювався про російську агресію, а в грудні заявив, що не планує покидати РФ.

КДК УАФ позбавив Тимощука усіх титулів, ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу довічно.

7 січня Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо російських та деяких українських культурних діячів. Серед 119 покараних осіб опинився і Тимощук. Персональні санкції застосовані до Тимощука на 10 років. Йому заборонено в’їзд до України. Також він позбавлений усіх державних нагород, не має права на отримання у власність земельних ділянок, блоковано всі його активи – фінанси, рухоме та нерухоме майно.

Раніше депутати Луцької міської ради позбавили ексфутболіста звання «Почесний громадянин міста Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
777 Показати IP 17 Червня 2023 09:55
Унизили так унизили.Жесть. Это для того.чтоб вам было на кого возбуждаться.
Володимир Показати IP 17 Червня 2023 10:56
Чого ви до нього дої...сь? Сидить там і мовчить. Краще своїх депутатів і міністрів в монако ловіть.
До 777 Показати IP 17 Червня 2023 10:57
Судячи з кількості коментів,першим збудилося ти)
! Показати IP 17 Червня 2023 11:46
Без роду, без племені, без гідності. Чужий серед своїх, чужий серед чужих.
справедлість Показати IP 17 Червня 2023 12:40
Скільки можна про тимощука? Якийсь нещасний футболіст. Візьміться за зрадників, дякуючи діям яких нелюд путін маршом пройшов на Південь України або таких, як нещодавно п'яний за кермом суддя вбив молодого нацгвардійця, батька трьох дітей (а скільки таких?) і його хочуть відбілити, але суспільство, дасть Бог, не допустить! Є дуже важливі нагальні справи із конкретними корупціонерами (наживаються на святому - забезпеченні військових!) та ворогами України допоки вони ще не втекли! А боягуз тимощук сидить тихесенько, тремтить від страху і від цього України менше не стане!
Радувець Ларіса Показати IP 17 Червня 2023 12:56
Навіщо взагалі про це писати і згадувати?! Нам повинно бути пофіг на нього, хай собі там шукає легкої долі. До речі а де юзік?
Женя Показати IP 17 Червня 2023 13:33
Оце приниження так приниження....я б не пережив такого. Сам відмовився.
До справедливість Показати IP 18 Червня 2023 09:31
Так дуже зручно, коли хтось не може відповісти, дати в морду, постояти за себе. Дуже зручно і легко обісрати, написати якусь гидоту, зачмирити. А от коли поруч хтось, язика затягує в сраку, стає страшно, всі мовчать, бо тоді розуміють, що по морді самому получити можна. Це наша українська погана сутність, обісрати того, хто не може відповісти, і засцяти дати в морду якомусь депутату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus