USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волонтеру з Луцька, в якого виявили злоякісну пухлину, потрібна допомога

28 Жовтня 2020 08:00
У луцького волонтера Дмитра Сандалова виявили злоякісне новоутворення – плоскоклітинну помірно диференційовану пухлину у ротовій порожнині. З початку Революції Гідності та воєнних дій на сході країни лучанин усіляко підтримував українських захисників. А тепер допомога потрібна і йому самому.

Інформацію про захворювання Дмитро підтвердив у власному коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини. Зазначимо, що із проханням допомогти лучанину до редакції звернулися і його друзі та колеги.

Дмитро Сандалов є президентом Асоціації велосипедистів Луцька, а також займався активною волонтерською діяльністю у складі Самооборони Майдану Волині.

«Митько – надзвичайна людина, яка потребує нині допомоги! Я знаю його з часів активної діяльності у "Самообороні Майдану – Волинь". Саме в ті часи він розробив кевларову каску для бійців та нову технологію обробки плити до бронежилета, яка врятувала не одне життя на російсько-українській війні. З тих часів він активно допомагає армії. Ні, не так. Допомагає конкретним людям, які воюють віддано і багато чого держава їм не забезпечує й донині. Вибори-виборами, але Йож (псевдо Дмитра, - ВН.) потребує зараз нашої підтримки. Йому треба пройти кілька хіміотерапій, а грошей він багато немає. Діма, будь здоровий і живи на повну», - пише у соціальних мережах подруга волонтера Марія Доманська.
Тим часом на власній сторінці у соцімережах Дмитро написав наступне:

«Мені тут сказали, мовляв, ти стільки на ті госпіталі тим хворим збирав, що ж ти за себе мовчиш?! Окей. Не мовчу. Мені треба трошечки пройти хіміотерапію - пару-трійку разів. А з грошима в мене не дуже… І, судячи з того, коли і як я збирав для бійців, лікування коштує трохи недешево».
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що волонтери із «Серця патріота» відвезли на схід машину швидкої допомоги, подаровану волинськими самооборонівцями. Також на сайті йшлося про те, що волинський волонтер Дмитро Сандалов повідомив журналістів про те, що відремонтовану «Ниву», яку для бійців АТО допомогла «вибити» рожищенські активісти, відправили на схід.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5363 5420 1355 9019 – отримувач Сандалов Д.Л.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Сандалову Дмитру Леонідовичу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus