USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відомий піаніст-віртуоз виступить у Луцьку

29 Листопада 2017 08:00
Всесвітньо відомий піаніст, лауреат десятків міжнародних конкурсів Олег Полянський виступить у Луцьку із сольним концертом. Захід відбудеться 5 грудня о 18:00 у облмуздрамтеатрі.

Олега Полянського називають «справжнім поетом фортепіано». І небезпідставно. Саме на таке звання заслуговує його яскрава слов’янська емоційність в поєднанні з вишуканою європейською майстерністю виконання, у якій Ви зможете пересвідчитись послухавши фортепіанну сонату Л. ван Бетховена та фортепіанні прелюдії основоположника музичного імпресіонізму Клода Дебюссі у виконанні маестро. Також у програмі прозвучать твори авторства Франца Шуберта, Сергія Рахманінова та Сергія Прокоф’єва, які вимагають високої техніки виконання.

У 2003 році в рамках європейського Фестивалю класичної музики в Рурі піаніст виступив з унікальним сольним концертом, що занесений до Книги рекордів Гіннесса. Виступ відбувся у вугільній шахті на більш як кілометровій глибині. «Для хороших результатів необхідна щоденна праця», — запевняє артист. Тому грає на фортепіано по п’ять годин на день.

Поянський - лауреат різних міжнародних конкурсів. Піаніст багато гастролює з сольними концертами у Великобританії, Німеччині, США, Японії, Кореї, Угорщині, Бельгії, Голландії, Італії, Франції, Україні.

У Німеччині Олег Полянський живе з 1993 року, а в Музичному інституті в м. Кельні викладає з 2007 року і є доцентом з основної спеціальності - фортепіано.

Квитки на концерт в Луцьку можна придбати у касі філармонії на Тетральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus