USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Відправили 1500 людей – лишилось 30»: сепаратистка в істериці через ситуацію на фронті

14 Травня 2022 06:25
Жінка емоційно скаржиться, що українські військові міцно засіли у Мар’їнці, і їх там взагалі нереально вибити. При штурмі сепаратисти втратили майже весь підрозділ.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило цікаву розмову двох сепаратистів: жінка, ймовірно, живе на тимчасово окупованих територіях поблизу лінії розмежування; а чоловік – воює за бойовиків з Донецька. Вони поділилися вельми цікавими новинами з фронту, пише 24 канал.

Загинули майже всі

Жінку дратує, що окупанти облаштували позиції поблизу її дому і ведуть активні обстріли. А потім одразу тікають.

«Ці до****би неправильно роблять. Коли по нас починають бити, вони мають стріляти у відповідь. Але наші (бойовики) стоять і стріляють цілий день, потім розвернулися і втекли. А відповідь летить нам», – розповідає сепаратистка.

Жінка бачила позиції українських військових у Мар’їнці і стверджує, що там просто неможливо, що-небудь зробити. На всіх місцях встановлена значна кількість бетонних плит. Вони захищають від багатьох снарядів.

Ситуація з Мар’їнкою особливо роздратувала сепаратистку. Вона дізналася, що на штурм міста окупанти нагнали 1500 бойовиків. Атака була «настільки успішною», що лише 30 людей змогли взагалі повернутися. Усі решта – загинули.

Сепаратистка неймовірно зла на ватажка бойовиків Дениса Пушиліна. Він нібито відмовився від допомоги окупантів під час штурму Мар’їнки.

«Розмовляла з кумою Аліною кілька днів тому. Відправили, бл**ь, 1500 людей. Повернулося 30 людей. Всі, з ким я там була знайома, їх вже немає. В Аліни чоловік без двох ніг залишився. А в них троє дітей», – зазначила сепаратистка.

Чоловікові теж не подобається ситуація, яка на фронті. Він скаржиться, що місцеві люди «ховаються» в Росії і не хочуть приїжджати воювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Федь Показати IP 15 Травня 2022 11:26
Бальзам на душу,побільше таких перехоплень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus